Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Ondrasz píše:...a babičce se zamezilo, aby podobným způsobem bláznila a prošustrovala vše co má.
martinsip píše:Kdo nadává na koberce že je to lapač prachu pro alergiky, tak musím opomenout, že díky kobercům se prach naopak zachytí do koberce a nepoletuje.
Thom píše:martinsip píše:Kdo nadává na koberce že je to lapač prachu pro alergiky, tak musím opomenout, že díky kobercům se prach naopak zachytí do koberce a nepoletuje.
To bys po těch kobercích nesměl chodit (natož děcka lítat a hrát si).
Zeptej se nějakého alergika, kde se cejtí líp![]()
Nemluvě o těch sr**kách, kterýma jsou často napuštěný.
Zajímavý, že lidi si na plovoucí podlahu pokládají zpátky celoplošné kobercehikeen píše:A není lepší v tom připadě nemít koberce?
No já je nechát si hrát na studený podlaze aby byly pořád nemocnýThom píše:To bys po těch kobercích nesměl chodit (natož děcka lítat a hrát si).
Na vysavači máme rotační kartáč a v koberci nic není. Ani vlasyThom píše:Zašlapat bordel do koberce mě neláká. To by to musel nějak kartáčovat
Já taky nebydlím v přízemí a dokonce máme prkenou podlahu. Přesto koberce a na koberci ještě kusový koberec. Jinak v bytě jsme taky téměř koberce zrušili. Měli jsme je i v kuchyni a žádný problém, ale v roce 2001 přišli psi a postupně koberce vytlačovali. Přesto bych nenechal si malý děti hrát na jakékoli tvrdé podlaze bez podlahového topení.Thom píše:Tak naše podlaha není studená (nebydlíme v přízemí).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků