Ze článku: http://www.finexpert.cz/Bleskovky/O-rod ... fault.aspx
[quote="tisková zpráva GE Money Multiservis"tI přes to, že více úvěrových smluv uzavírají muži, jsou to právě ženy, kdo vládne rodinnému rozpočtu. Pro někoho novinka, pro jiné jen stará známá pravda, kterou potvrdila i anketa společnosti GE Money Multiservis, která proběhla v říjnu letošního roku.v/b]
Anketa ukázala, že ženy mají velký vliv na výběr zboží, do kterého budou rodinné prostředky investovány. V převážné většině pak do domácnosti samy vybírají nábytek, spotřebiče a další vybavení. Doménou mužů zůstávají technologie.o/quote]
Za sebe a domácnost s přítelkyní tedy musím říci, že je to přesně naopak. Rozpočtu vládnu já už z důvodu, že dokážu šetřit a vědět, co v danou chvíli potřebujeme. Novinka to ale pro mne není, poněvadž vídám v obchodech dominantní v tomto směru právě ženy. Jsem ale výjimkou. Přítelkyně bohužel šetřit nedokáže, koupí vše a kolikrát i to co nepotřebujeme, proto musím vše řešit já.
Nábytek, spotřebiče a další vybavení volím vždy já, někdy po konzultaci. O technologiích ani nemluvím.