Nákup na eBay

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Prologer 7. 12. 2007 18:19

Kdyby jste meli zajem o neco z eBay, tak mi muzete napsat. Jsem ted v USA, tak bych vam to dovezl a meli by jste to bez dane, bez predrazeneho postovneho a bez problemu s platbou do zahranici. Kdyztak ICQ je 205 pomlcka 598 pomlcka 337 (pomlcky takto kvuli spamu).
O hledani zbozi se nemusite starat, proste jen napiste, co by jste chteli.
Treba je tady zajimavy a vyhodny: iPhone, GPS, iPody, pera Parker...
Prologer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mcmichal 31. 5. 2008 17:15

Plati to jeste? :-)
 Macbook Pro Retina 13" mid-2014

Intel Core i5 4440 + Noctua U14S / ASUS B85M-E / 8 GB DDR3 / Corsair RM 650x / MSI GTX 970 GAMING / Intel 530 120 GB / FD Define R4 + 6× Noctua NF-P14s redux-900
mcmichal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Prologer 31. 5. 2008 17:26

Ano, platí. Napiš mi na ICQ
Rád vás doporučím do Crypto.com, Revolut, Plutus apod. Napiště PM
Prologer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 31. 5. 2008 17:35

Bohuzel jsem ted v recku, takze nejsem na ICQ, ale da se jeste v US koupit iPhone a za kolik?
Ruprecht001
Diskutér

Odeslat příspěvekod Prologer 31. 5. 2008 18:49

Napiš mi na prologer zavinac centrum tecka cz

A pro ICQ můžeš použít meebo.com
Prologer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 31. 5. 2008 19:32

Taky bych mel zajem o iPhone 16G. Jaka by byla cena?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Prologer 31. 5. 2008 19:46

Opakuji, napište mi na toho maila a já dohodneme se. Potřebuji vědět více info, jaký máte zájem. Nejlépe na ICQ a když ho nemáte tak na prologer (zavinac) centrum (tecka) cz
Prologer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 31. 5. 2008 20:43

Prologer: no ja mam zajem vazny :mrgreen:

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Prologer 31. 5. 2008 20:55

Cena za iPhone 16GB v nejnovější verzi i s češtinou a odblokem pro české SIM by byla cca 13.500Kč. Včetně poštovného, cla a nějakého příslušenství navíc (silikonové a pevné pouzdro, folie, šňůrka na krk, hadřík na display).
Kdyžtak mi napište na mail.
Prologer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 31. 5. 2008 21:02

Teda, nechci pusobit nevdecne, ale tahle cena mi prijde DOST nehorazna :-( Clo na to neni, DPH jsi psal, ze se platit nebude a uvedene prislusenstvi je bud primo v baleni, nebo v cene doslova jednotlivych USD. Chapu, ze nejaka kacka navic bodne, ale tohle je moc. Za skoro stejnou cenu to koupim jako sedivku v CR a s danovym odpoctem.
Ruprecht001
Diskutér

Odeslat příspěvekod Prologer 31. 5. 2008 21:08

Žádné z uvedených příslušenství NENÍ v balení.
DPH jsem psal, že nebude, ale to jsem psal v prosinci. Ted bych to musel do ČR posílat a to by se DPH samozřejmě počítalo.
Navíc, za jakou si myslíš že se to tady dá sehnat cenu? To co píšou na Applu je cena při smlouvě s ATT na 2 roky.

Ano, je to cena o trochu nižší, než se sežene v ČR, ale vždyť tohle nemá oproti koupi jinde v ČR žádnou nevýhodu a je to trochu levnější a příslušenství navíc.
Prologer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 31. 5. 2008 21:18

Ehm, coze? Vzdyt za 12,5 se da v Praze okamzite koupit skladem 16G a nemusim nikde litat po celnikach. Myslel jsem, ze jezdis do CR osobne a provezl bys to bez DPH. Takhle nevidim zadnou vyhodu, protoze si to muzu sam objednat pres US schranku.

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Prologer 31. 5. 2008 21:31

No, přeci jen, takhle to budeš mít levnější. Samozřejmě, nemusel bys nikde lítat po celníkách. Samozřejmě by ses prostě jen sešel s mojím známým a ten by ti to předal.
Prologer
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 31. 5. 2008 21:53

Pokud dobre vidim, psal si o cene 13.500 a to proti 12.500 mi moc levnejsi neprijde. Nehlede na fakt, ze i novy 16G se da sehnat za 11, cehoz je ma draha polovicka zivoucim dukazem :mrgreen:

S474N
Inventář