Kontaktní čočky z USA za třetinové ceny

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Donuts 17. 10. 2008 12:58

A ted na www.icocky.cz maji Air Optix dokonce za 590Kc.
Donuts
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Smoke 2. 11. 2008 10:22

No, ale pořád za těch 600 nemáš DVĚ balení. Dneska nákup ze zahraničí už není nic neobyčejného a i já možná přistoupím k čočkám, tak bych je kupoval taky ze zahraničí. Jediné co kupuju v ČR je jídlo... :))
Nenávist je přítěž.

The future belongs not to those who wait...
Smoke
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Žulda 2. 11. 2008 10:36

Teď jsem kupoval na Coastalcontacts.com roztoky na čočky, 6 lahviček za cenu 2 u nás :) A to mi ještě celnice napařila DPH, jinak to bylo ještě lepší.
Žulda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 790511 30. 12. 2008 14:14

Mám trochu problém. Používám čočky od Cooper Vision "Frequency XC", které se mi nepodařilo v žádném zahraničním obchodě najít. Dodávají se snad jen na český trh? Zatím mi připadá, že v některých zemích se prodávají pod názvem Proclear XC, ale ani ty v obchodech, o kterých tady byla řeč, nemají.
790511
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ondrasz 30. 12. 2008 15:20

Žulda tak dneska už to bude bez cla pokud cena zásilky nepřesáhne 100 euro. :-)

790511 tak tenhle typ KČ neznám a ani jsem o nich zatím neslyšel. Zkus to hodit do vyhledávače.
Ondrasz
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Žulda 30. 12. 2008 15:42

Na jaře jsem na Coastal... kupoval brýle, celkem cena asi 130 USD a bylo to taky bez cla a DPH. Asi záleží na celníkovi. A naposled mi DPH dali i na objednávku za 28 USD.
Žulda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 790511 30. 12. 2008 18:01

Ondrasz: vyhledávač jsem samozřejmě zkusil a bezvýsledně. A ty čočky Proclear XC zase mají hlavně ve Skandinávii. Čert aby se v té obchodní politice vyznal. Některé věci se prodávají v různých zemích pod různými názvy, jiné se zase dováží jen někam... Na krabičce mých Frequency XC píšou, že jsou vyrobeny v USA, tak by je tam snad mohli prodávat. Budu hledat dál a kdyby někdo řešil stejný problém a byl úspěšnější, ať dá vědět.
790511
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejsi87 27. 1. 2009 15:53

dobry den, jestli se muzu zeptat, jake byste mi poradili cocky, kdybych se rozhodl nakoupit z USA a pouzivam cocky O2 OPTIX...nebo jestli je to temer uplne jedno, tak bych zkusil tyto:

https://www.coastalcontacts.com/solutio ... 11702.html

cena je uzasna, kolem 400,- za 3x355 ml, v CR bych za Solocare Aqua 3 x 360 ml dal o 500,- vice...
♫ Sennheiser IE8, Sansa Clip+
kejsi87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Žulda 27. 1. 2009 23:09

Tenhle roztok jsem od nich měl a v pohodě. Teď mám jiné, co měli ještě levněji a taky OK, žádný rozdíl nepozoruji.
Žulda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kejsi87 18. 2. 2009 14:40

kejsi87 píše:dobry den, jestli se muzu zeptat, jake byste mi poradili cocky, kdybych se rozhodl nakoupit z USA a pouzivam cocky O2 OPTIX...nebo jestli je to temer uplne jedno, tak bych zkusil tyto:

https://www.coastalcontacts.com/solutio ... 11702.html

cena je uzasna, kolem 400,- za 3x355 ml, v CR bych za Solocare Aqua 3 x 360 ml dal o 500,- vice...

tak jsem si v pondeli obejdnal u Coastalcontacts cocky s roztokama a dnes mi je donesli:D to se nestacim divit O_O a jeste sem k nim dostal pouzdo a slunecni bryle, to budu krasavec:D
♫ Sennheiser IE8, Sansa Clip+
kejsi87
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bcity 23. 6. 2009 20:54

Objednal jsem u coastalcontacts.com ve středu večer dvoje dioptrické brýle a jedno balení čoček (6 párů). Cena 140 USD (poštovné je teď v akci zdarma). V pátek expedice z Kanady, v pondělí v Praze, dnes v úterý doma :-). Dovezl to maník z UPS, nedoplácel jsem nic :-). Maximální spokojenost :-)
bcity
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Žulda 24. 6. 2009 12:30

Já když bral u Coastal cca před rokem naposledy, tqak jsem musel vypláznout UPS asi 250,- za vyřízení na celnici, přitom to bylo pár věcí asi za 60 USD. Tak jsem začal brát čočky i roztoky u AClens.com, jsou i o něco málo levnější.
Žulda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod maijkel 29. 6. 2009 19:37

Kamarád nakupuje čočky v tomto e-shopu s kontaktníma čočkama a je naprosto spokojen, bo si je může i osobně vyzvednout v Praze :-)
maijkel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 29. 6. 2009 20:17

maijkel aka karel janak z vasecocky.cz: kamarad? A ty s tou firmou mas spolecneho co?
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 29. 6. 2009 21:34

Taky mi to přijde divný, člověk co se dnes registruje a hned musí propagovat nějaký obchod. Navíc je zde řeč o "čočkářích" z USA, kde jsou ceny naprosto jinde, než u nás.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Předchozí stránkaDalší stránka