Kontaktní čočky z USA za třetinové ceny

Jak, za co, kdy, kde a kolik nejlépe utratit

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod mikicz 22. 11. 2009 23:10

protože reklama?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod Netro 27. 11. 2009 00:04

reklamou zavanajuce linky (aj ked nemusia byt, a preto by to malo platit na vsetky odkazy) by mali byt bud v tagu "CODE" alebo ako h**p://www.blabla.com
3210 > 3510i > 6070 > N95 8GB
peace & luv...
Netro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 27. 11. 2009 09:55

Netro: reklamou zavanejici linky tady nemaji co delat, at uz v tagach nebo jinak.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Netro 29. 11. 2009 16:16

no, ale ked ides na forum o mobiloch, tak sa napr. ludia rozpravaju o Nokii N900 ze kde ju mozno kupit za aku cenu, niekto trepne alzu, niekto nejaky obchod v nemecku, niekto amazon... nemyslim si, ze to je zle ked niekto spomenie amazon alebo pod. aj to je urcita forma reklamy, ale nemyslim, ze zla.
ide skor o ludi co maju 1 prispevok a zaregistrovali sa v ten den... tam je nizky level dovery a linky by nemali publikovat... ostatni do CODE
3210 > 3510i > 6070 > N95 8GB
peace & luv...
Netro
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Nemy_bobes 29. 1. 2010 11:06

Tak jsem objednal na http://www.discountcontactlenses.com/ a spokojenost.
Platba kartou, za 14 dní balíček doma. Jediný problém byl, že roztoky na čočky ve velkých baleních 12 flz a víc neposílají mimo USA, tak jsem si musel najít flašku 10 flz a tu už mi poslali.
Nemy_bobes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 790511 15. 2. 2010 22:39

Vypadá to, že čočky z USA se přestávají vyplácet. Aspoň u Acuvue Advance narážím většinou na cenu 19,95$. Včetně dopravy bych tak dal za dvě balení asi 1070 Kč. Dolar je teď šíleně drahý, kde jsou ty časy, kdy byl za 16,-
Nákup na ocnicentrum.eu by mě měl vyjít na 881,- Takže český obchod pro tentokrát vítězí.
790511
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Žulda 16. 2. 2010 00:05

Díka za reklamu :roll:
U měsíčních Procelar mě vyjdou z Aclens.com o pár korun líp a to počítám jen 2 balení. Při 4 krabičkách už je cena výrazně lepší...
Žulda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 17. 2. 2010 09:37

Kolegyně v práci používá Biofinity (balení 6 Ks, 1,75 dioptire na dálku)

poradíte někdo kde nejlevněji (včetně dopravy)?
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod Žulda 17. 2. 2010 10:00

Ať mrkne na aclens.com a coastalcontacts.com (ti mají ale o něco dražší poštovné). S oběma mám jen dobré zkušenosti.
https://www.aclens.com/displaylens.asp?LensID=305
https://www.coastalcontacts.com/contact ... 94560.html
Žulda
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 17. 2. 2010 18:48

Tak dík. Kupuje je za tisícovku, tady vycházejí při 4 balení i s poštovným asi na 750. Je to sice úspora, ale ne taková aby se jí vyplatilo kupovat si roční zásobu (spotřebuje 4 balení za rok).
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Administrátor

Odeslat příspěvekod crazyking 30. 1. 2011 23:06

tak jsem prolezl weby, ale air optik se nevyplatí z US, už je to dost vyrovnaný a těch pár korun se nevyplatí, nemáte někde zdroje, kde to ještě vyplácí?
crazyking
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sx02 31. 1. 2011 12:09

Bohužel, teď jsem taky doplňoval zásoby a zjistil že se to z ciziny už moc nevyplatí. Měl jsem dlouhodobě dobré zkušenosti s coastalcontacts.com ale od té doby co zavedly poštovné (dřív se tomu přes různé slevy dalo vyhnout), tak už je to skoro jedno. Kupuji v českých eshopech.
sx02
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 31. 1. 2011 12:11

Ted byla akce na nejakem z tech slevomatu. 500 Kc kupon za 250 Kc. Pri nakupu cocek v hodnote treba 1400 clovek defakto zaplatil 250+250+400, tzn. celkem 900 Kc a byl na lepsi cene, nez z USA.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod stepano 24. 3. 2012 15:24

Nějaké aktualizované info na levné čočky?
stepano
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Žulda 24. 3. 2012 19:48

Já už poslední asi 2 roky kupuji Horien na http://www.horien.cz a jsem s čočkami i roztokem spokojený.
Žulda
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka