Jak náš stát dbá o zvyšování úrovně služeb

Diskuze týkající se změny zaměstnání, právní a legislativní problematiky, zvyšování kvalifikace, studia v ČR i zahraničí

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Nemy_bobes 23. 11. 2009 13:39

Nový perspektivní obor, kde není velká konkurence, aneb jak náš stát dbá o zvyšování standardu poskytovaných služeb :tleskani :
http://zpravy.kurzy.cz/199916-mmr-v-cr- ... -hrobniku/

Hnedle mám větší chuť platit daně, aby MMR mohlo dělat více podobně záslužných věcí :oboze .
Nemy_bobes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomáš Marný 23. 11. 2009 14:15

Certifikovaný hrobník tě třeba nenechá 3 dny hnít v márnici jako ten necertifikovaný ;-).
SZ přijímám pouze od lidí s IQ vyšším, než mám sám ;-).
Tomáš Marný
Inventář

Odeslat příspěvekod eLzyx 23. 11. 2009 16:00

třeba tě ten certifikovaný hrobník praští lopatou po hlavě - pro jistotu. Člověk nikdy neví, jestli nenarazí na necertifikovaného lékaře
eLzyx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ruprecht001 23. 11. 2009 16:34

No, zrovna tuhle jsem něco zaslech o MUDrovi, co byl ve skutečnosti kdysi jen šoférem v sanitce, ale bez problému ho zaměstnali ve dvou nemocnicích :-D
Ruprecht001
Diskutér

Odeslat příspěvekod Dusan 25. 11. 2009 09:06

Ruprecht001 píše:No, zrovna tuhle jsem něco zaslech o MUDrovi, co byl ve skutečnosti kdysi jen šoférem v sanitce, ale bez problému ho zaměstnali ve dvou nemocnicích :-D

To ja zase neco zaslechnul o MUDrovi, ktery predstira ze umi sefovat kraji a pritom byl ve skutecnosti vzdycky jenom kokotem. :-)
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 25. 11. 2009 09:20

Dusan: tak tu asi znamea vsichni :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář