od Elara 25. 1. 2014 20:34
Já jednou pracoval v továrně, bylo to takový to "dočasný umístění".
Mě celej ten koncept přijde neuvěřitelně hloupej, pořád se říká, že není práce, a přitom podniky vynakládaj prachy na najímání agentur. To si nedokáží ty uchazeče vyfiltrovat na pohovorech sami, a to uchazeči nedokážou brouzdat po netu a najít tak práci?
Já si tu práci našel sám, ale protože fabrika se ráda zbavovala, podle výkyvů ve výrobě, lidí, tak sem, ikdyž sem odpovídal na inzerát přímo tý fabriky, jít přes agenturu, protože to mohou klidně zrušit.
PS: musíte podepsat papír, že máte stejnou mzdu jako kmenovej zaměstnanec, a ve fabrice Vám řeknou, že na plat se ptát nesmíte - stejně se všichni ptaj, a vyplunulo z toho, že to, co "přidaj" Vám, když jdete do kmenovýho vztahu, je právě tolik, kolik oni dávali ty agentuře za to dočasný umístění.
Takže zlodějna. A to dost infantilní.
Naposledy upravil
Elara dne 25. 1. 2014 21:15, celkově upraveno 1
*Lihovou fixu z natřeného plechu odstraníš brzdovou kapalinou, ale nezapomeň ji omýt vodou, protože by začala leptat i původní nátěr.
*Fleky od měděnky odstraníš 5mm tlustými plátky citronu, položenými na dané místo přes noc - odzkoušeno na oblečení.