Evropská pracovní smlouva

Diskuze týkající se změny zaměstnání, právní a legislativní problematiky, zvyšování kvalifikace, studia v ČR i zahraničí

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod papshop 26. 5. 2010 18:14

Musíš mít poslední slovo? Nemám s tím problém, Tak ještě něco o MLM napiš, já už nebudu reagovat.
Vy mě neznáte, když se nase.u, ale až mě poznáte, to se teda budete divit.
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 26. 5. 2010 18:25

papshop: chapu, proste si tu nechtel nic resit, jenom sis tu odplivl :wink:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod papshop 26. 5. 2010 19:00

No dobře, tak víme, že nemáš myčku a že jsi buď svobodný, rozvedený, nebo hodný manžílek. A co dál?
Proč odplivl? - pouze jsem napsal, že MLM nejsou můj šálek kávy a že jsem si všiml, že je celkem dost obhajuješ. Nic jiného.
A donutil jsi mě znovu reagovat :D
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod S474N 26. 5. 2010 19:47

papshop: mycku jit opravdu nemam i presto, ze cca 4 roky jsem ji mel. Pro dva lidi uz nevidim zadne jeji vyhody, naopak je potreba hodne taliru, priboru a hrnku. Navic nez se opravdu naplnila, tak to pekne nechutne *****.

BTW to ze nekdy vypomuzu drahe polovicce s nadobim neznamena, ze to umyvam denne - zde zrejme zauradovalo "podle sebe soudim tebe", ze? :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod papshop 26. 5. 2010 19:49

Hmmmmmmmmmmmmm :D :D :D
papshop
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mikicz 26. 5. 2010 19:58

papshop: tak se tu uklidníme... s474n přestane vyskakovat jako čertík na klíčové slovo MLM a papshop ho přestane provokovat a vrátíme se k novému fenoménu, se kterým se předpokládám ještě potkáme a to "evropské pracovní smlouvě", která není ani evropská, ani pracovní...
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod Aiana 7. 6. 2010 16:49

Nazdar, trochu jsem nečekala, že by ještě někdo odpovídal, jelikož původní problém se týkal jakési "evropské smlouvy". Jak tady PatrikChrz napsal, skutečně se jednalo o odkoupení jejich výrobků v hodnotě 3000Kč, ačkoliv nejdříve slečna tvrdila, že se jedná o cenu této smlouvy.

Pro S474N: Co se týče MLM, tak proti samotnému systému nic nemám. Avšak mé dosavadní zkušenosti s lidmi, kteří pracují pro firmy používající MLM, jsou dost příšerné a už jsem touto cestou přišla o několik přátel, kteří pro takovéto firmy dělali dealery. Nechci se tady s tebou hádat, samozřejmě můžeš tvrdit, že jsem přišla do styku s amatéry, ale pokud budu chtít odborně poradit, půjdu k odborníkovi...
Aiana
Kolemjdoucí

Předchozí stránka