Ahoj,
potřebuju se do budoucnosti naučit dobře komunikovat, vycházet s lidmi, prodávat, konkrétně rozebírat nebudu, protože to není předmětem tohoto dotazu..
Bohužel v té firmě, kam později zamířím, je mizerný systém školení lidí, co se týče "people skills".
Proto mi bylo doporučeno zkusit najít nějakou velkou společnost, která se dobře stará o to, aby se její produkty dobře prodávaly, a která má kvalitní systém školení lidí. Tam bych třeba porobil rok, a za ten rok se naučil maximálně profesionálně jednat, komunikovat, a získal si i kupu kontaktů. Bylo mi řečeno, že stačí ridičák, SŠ, živnosťák, spousta volného času, protože budu třeba cestovat po různých firmách a nabízet produkty té společnosti, kterou budu zastupovat. A když jsem tak zběžně sjížděl některé nabídky na netu, tak tomu tak i bylo.
Máte někdo nějaké zkušenosti s něčím takovým? Nějaké doporučení na firmy s kvalitním systémem školení?
Jak jsem poznamenal, jde mi o to, maximálně vypilovat svoje schopnosti v tomto ohledu, pokud tam bude zpočátku nějaký horší plat, tak to bych teď neřešil, v případě, že by "věděli, a dokázali to předat"
Díky za tipy a názory