obor Manažerská informatika:
100 bodu test - matematika, logika, informatika trochu šmrncnutý ekonomikou (25 otázek po 4 bodech, spatná odpoved 0 bodu, zadna odpoved 0 bodu) ... ja jsem je to loni sloupnul na 68 bodu
25 bodu test - angličtina (resp. nemcina) - 25 otazek po jednom bodu, spatná odpoved 0 bodu, zadna odpoved 0 bodu - minimalne potreba 10 bodu ... ja jsem je to loni sloupnul na 12 bodu
obor Daňové poradenství:
uplne stejne, jenom ten test je vice ekonomicky a mene informaticky ... a mozna trochu vice matematicky ten jsem delal v roce 2002 a body vam uz opravdu nereknu
celkove je potreba neco kolem 60ti bodu (zalezi na konkurenci)
u toho testu se nesmeji pouzivat kalkulatory ani zadna jina elektronicka media
procento přijatých z prihlasenych se tusim nezverejnuje ... ale dneska jdu na zkousku k dekanovi tak jestli bude čas a nalada tak se zeptam jestli si z hlavy nevybavi nejake cisla .... a ani neminim odhadovat ....
na prijimacky jsem se nejak extra nepripravoval .... respektive kdyz jsem sel na danovy tak jsem se na to malinko vykaslal a kdyz jsem delal na informatiku tak na to zase pro zmenu nebyl čas (tejden po státnicích kde by se taky vzal kdyz jsem byl v lihu)
co se tyce narocnosti studia .... tak dá se to .... respektive studenti fakult stavební, strojní nebo elektrotechnické nás nazývají fakultou flákačů (jednu dobu jsem ve druháku jezdil na jeden den do školy resp. 3 cvika
) ... mno a studium poslední dobou hodne usnadnuje
http://www.podfuck.net - řadíme se mezi hodne kolegiální fakulty (čili na zkousce se vam snazi poradit i cizi clovek a vzhledem k tomu ze nas zase tolik neni tak se clovek vetsinou rychle seznamý)
tak to je asitak vsechno co me v tuto nocni hodinu napada .... kdyztak se klidne ptejte dal ....
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.