Konec zaměstnání

Diskuze týkající se změny zaměstnání, právní a legislativní problematiky, zvyšování kvalifikace, studia v ČR i zahraničí

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod kiu 27. 10. 2006 17:59

Prosím o radu, Devět let jsem pracoval v jednom podniku a odpovidal za zboží "příjem a výdej" dělam tam dlouhe směny a někdy i v sobotu a oni se mi odmění tím že přijmou nového chlapíka a mě daj výpověd "asi už jsem starej nebo co". Ale ted k mému problému, mám hmotnou zodpovědnost za zboží ale než mě vyhodí tak si chci trochu odpočinout a začít hledat novou práci. Takže se hodím marod .Není to fér já vím ale oni se ke mě taky moc dobře nezachovali. Pracovní poměr mi skončí 30listopadu a já budu do té doby marodit asi 4-6 dní. Až se vrátím bude 1. prosince.Budou po mě chtít dělat novou inventuru anebo už s tím nic neudělají když tam nebudu několik dní. A když pujdu marodit nebudu dělat předávací inventuru. Jak to bude asi probíhat. Díky za vaši odpověd
kiu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kiu 29. 10. 2006 08:58

tak co lidi, opravdu mi nikdo neumite poradit?
kiu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SocPredator 29. 10. 2006 11:21

No neumíme, my nepracujeme už dávno :-)

Nevime jak je to s hmotnou odpovědností, kdybychom jí měli, žádné obstrukce bychom nedělali. Zaměstnavatel nemůže dát výpověď jen tak, jaký je důvod? Vidím to na minimálně 2měsíční odstupné.
SocPredator
Diskutér

Odeslat příspěvekod vilik 29. 10. 2006 17:56

Jestliže nebude udělána inventura a předání do skončení PP, má zaměstnavatel smůlu.
vilik
Návštěvník