Sháním brigádu na víkendy

Diskuze týkající se změny zaměstnání, právní a legislativní problematiky, zvyšování kvalifikace, studia v ČR i zahraničí

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod killerGBU 30. 11. 2007 08:43

Ačkoliv mám podle ČSÚ nadprůměrný plat, tak mi, s vidinou budoucí hypotéky, nestačí. Každopádně, co jsem se díva po webech s nabídkou práce, mi hodinová mzda nepřišla nějak závratně vysoká (max 80/h brutto). Uvítal bych nějaký tip, nebo doporučení na obor.
killerGBU
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ivok24 30. 11. 2007 08:46

Financni "poradenstvi" (aneb bouchani zivotek). Musite mit dobry zaludek a hodne bohatych kamaradu, o ktere az tak nestojite... :-)
ivok24
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod radim33 30. 11. 2007 11:35

Brigády nebo druhá práce se dá rozdělit podle potřebné kvalifikace. Nekvalifikované brigády jsou většinou jen za malé peníze nebo jsou příliš "špinavé" či podobně problémové, u zprostředkování nebo podomního prodeje narazíte na to, že Vašimi přímými konkurenty budou lidi, kteří to dělají jako hlavní úvazek a tudíž se jim vyplatí věnovat desítky hodin studiu produktů a pilování prodejních metod na rozdíl od příležitostného prodejce. Nejlíp placené jsou brigády, kde je sice potřeba kvalifikované pracovní síly, ale kde je objem prací tak malý, že se na to nevyplatí přijmout někoho natrvalo. Rozmyslete si, co dobře umíte - účetnictví, informatiku, jazykové překlady atd a nabídněte to aktivně v inzerátech na internetových serverech.
radim33
Mírně pokročilý