Společnost Ekonomické stavby

Diskuze o plánování a realizaci staveb, rekonstrukcí

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod S474N 7. 2. 2008 09:57

tap22: ja jsem nikde nic o managementu nepsal, tak me do toho laskave nezatahuj.

Nicmene jedno prislovi rika "pycha predchazi pad". Tak bacha, abys s ES nespadla na beton :mrgreen: Zvlast, kdyz do toho cpes vsechny penize. :wink:

BTW: s firmou nejsem nijak spojen, at jiz na obchodni nebo zakaznicke bazi, takze jak tahle firma "prosperuje" je mi uplne ukradene.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod tap22 7. 2. 2008 10:20

Pro S474N: Omlouvám se, za špatné pochopení, ale psala jsem ten vzkaz pro dvě osoby, takže to o tom "magormentu" psal p.Marný, takže děkuji za radu a pokud jsem Vás nějak rozlobila, tak se omlouvám, asi jsme se špatně pochopili... :oops:
A já zase nikde nepsala, že do toho vkládám všechny své peníze, tak mi to taky nemusíte pokaždé psát, já psala jen o své mateřské, ale né o příjmu mého manžela, takže až se definitivně rozhodnu pro stavbu domu s ES, a bude s tím souhlasit i můj manžel, tak dám vědět co bude dál... děkuji za pochopení... :D
tap22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 7. 2. 2008 11:23

tap22: byla to pouze takova moje uvaha, ze ten kdo breci nad odejmutim materske asi na tom moc dobre financne nebude :wink:. Pokud jste "za vodou", tak vam gratuluji, ovsem potom nechapu, proc si berete uvery, ktere zarizuji ES :mrgreen:

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod tap22 7. 2. 2008 12:22

S474N: Myslím, že více rozebírat finanční situaci kohokoli z nás na těchto stránkách nemá smysl, ale doufám, že když někdo vloží příspěvek na toto téma a nebude mít důvod kritizovat ES, tak by ten příspěvek radši neměl psát... To je asi tak všechno, co jsem tím chtěla říct... Tak zase někdy... tap22 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tap22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jitusN 7. 2. 2008 16:56

Jak tak koukám na tuhle diskuzi, tak pány asi rozčílilo to, že dvě ženské se kladně vyjádřily k práci ES. A co jako. :lol: Možná, kdyby jsme byly chlapi, tak už by se to nebralo, jako, že patříme do magormentu, co? Nechápu vás lidi. A hlavně mi štve to samé co Tap22, že se k tématu vyjadřuje někdo, kdo nemá s ES vůbec nic společného.
jitusN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikicz 7. 2. 2008 17:05

jitusN: no hlavně jsme se zatím pořád nedozvěděli, v čem jsou ES tak jedineční proti ostatním stavebním firmám... a o tom, že jedíné místo kde je chválí je tady a jenom ti co se vydávají za ženy.
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod tap22 8. 2. 2008 13:33

mikicz: Další komu se něco nelíbí???
Už to tak vypadá, že jediní kdo se opravdu dokáží postavit na stranu ES jsou ženy a taky asi vím proč...
Protože chlapům jde vždycky jenom o peníze a když je mají někomu dát za pomoc je to strašně moc i když není a naopak ženám je jedno kolik do toho vloží, ale co s toho budou mít. To si aspoň myslím já a znám dost dobrých důvodů proč si to mám myslet a taky dost lidí, co mi toto tvrzení i potvrdí... a nejsou to jenom ženy, takže pokud se panu mikicz nelíbí tato diskuze, protože jsou v ní i ženy, pak nevím proč se do ní přihlásil... tap22... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tap22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tap22 8. 2. 2008 13:50

:?: :?: :?: Mněla bych taky jednu otázku a to asi tak na všechny v této diskuzi...
Proč jsou všichni tak žhaví psát jen kritiku??? Já už jsem tisíckrát psala, že s ES ještě nestavíme, všechno tady píšu úpřímně a je mi líto, že jediný člověk, který je na této diskuzi a píše něco pochvalného pro ES je jitusN a taky musím upozornit, že nevím co je dokonalého na ES a ani nevím co je pravdy nebo lži na jejich fungování ve firmě, jen jsem na jejich straně, protože ještě nokdo tady nenapsal v této diskuzi žádný hrozný důvod, proč bych na jejich straně být neměla, takže až tady někdo napíše opravdu strašný ale taky pravdivý příběh s ES, tak budu mít alespoň o čem uvažovat, protože tady to tlachání o ničem je opravdu na dvě věci... :cry: :cry: :cry:
tap22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikicz 8. 2. 2008 13:52

tap22: to že se ptám, v čem jsou tak svkělí je kritika? budiž. dozvím se teda kromě těchhle keců, v čem jsou ES lepší než ostatní firmy co staví na klíč? nebo to bude zase snůška hlodů jak jsou chlapi v diskusích hnusní a ženy jediné kdo se někoho zastanou?
it is not about the money. it is about sending a message
mikicz
Inventář

Odeslat příspěvekod tap22 8. 2. 2008 22:02

mikicz: Nemůžu přece říct, v čem jsou lepší než ostatní, když s nima ještě nestavíme, ne??? Až to budu vědět, anebo budu mít z čeho vybírat, tak to tady napíšu, jinak by mně jen zajímalo proč je tady tolik lidí proti nim, nic jiného jsem neřekla a pokud Vám připadá, že kecám nesmysly, tak nevím proč se mně pořád na něco ptáte... sbohem... :evil: :evil: :evil:
tap22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 9. 2. 2008 12:02

tap22: tim spis, ze s nima jeste nestavis bys mozna mohla dat na nazor lidi, kteri s nimi (zjevne bohuzel) jiz staveli.

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod tap22 9. 2. 2008 13:42

S474N: Já jsem spíše toho názoru, že neodsoudím nikoho dokud si to na vlastní kůži nezkusím...
...a ještě žádný pádný důvod jsem si tady nepřečetla, vyzkoušeno to nemám, tak proč bych mněla být proti??? :mrgreen:
tap22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod S474N 9. 2. 2008 13:46

tap22: dle meho nazoru je tady popsano dost. Nicmene abych vedel, ze jsou drogy spatne neznamena, ze je musim zkouset, nebo ano? :roll:

S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod tap22 9. 2. 2008 14:45

S474N: Nemá smysl se tady donekonečna hádat, vy máte svoji pravdu, já mám svoji pravdu a myslím si, že je zbytečné se hádat, tak až budu mít nějakou informaci, která by někoho mohla zajímat, tak se zase ozvu, jinak už psát nic nebudu a myslete si své proč, už mně to nebaví... sbohem... :wink:
tap22
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka