Moje zkušenost s paní Judr. Juráčkovou není bohužel tak dobrá jak tu někteří píší. Po počátečním nadšení se vše rychle pokazilo. Veškerá komunikace byla hodně špatná. Psala jsem celou řadu emailů a na žádný nedostala odpověď. Když jsem volala ze svého čísla nikdy jsem se nedovolala a nebylo mi nikdy zavoláno zpět.
Později jsem také zjistila, že není pravda, co Judr. Juráčková tvrdí, že neprohrává soudní spory. Osobně jsem se sešla s dvěma klientkami, kterým stejně doporučila nic neplatit a soudit se a které následně u soudu prohrály mnohem více peněz.
Na základě tohoto zjištění jsem se vydala na konzultace hned k několika právníkům u nás ve městě. Tam jsem se dozvěděla, jak se věci doopravdy mají. Nejvíce nadšená jsem však nakonec byla z právní kanceláře Bříza a Trubač z Prahy a hlavně s Judr. Markéty Kořínkové. To je anděl. Vše mi vysvětlila, na každou zprávu mi týž den odpověděla. Cena zastoupení byla nejpříznivější. Všude budu vždy jen chválit.
Ta mi nakonec celkem rychle vyjednala velmi dobrou dohodu a vyrovnání s ES. Každému mohu jen doporučit poslechnout si názory i dalších advokátů. Možná si ušetříte hodně starostí.
Pokud byste chtěli zkusit mé doporučení pak kontakt je:
marketa.korinkova@brizatrubac.cz