Czipisek píše:Mimochodem, před chvílí jsem se podíval na fotky a je to teda silná káva (kulantně řečeno)!
Masakr.
Ne netrolim, jen tomu nerozumim a byl to napad. Nerozumi tomu vlastne nikdo, jelikoz kdysi se maminka podivala treba na tu koupelnu a rekla ze nic nevidi. Prej je to jen prach
Remeslnik tu taky jeden byl na elektriku a taky nic nepoznal.
Pises s tim zadarmo a ze je to zvlastni, hele fakt jsem o to nestal. Videl jsem to jinde a vecne voda, voda i kdyz vetrali, pak hadry jak stary dedkove co skacou celej den kolem toho ale hlavne ze to vypada vic hezky a nove nez starsi drevo
Je to najemni byt, proto to bylo zadarmo, stalo to 2 miliony tj zatepleni kompletne fasady + ta nova okna kdyby ti to bylo divne
Vanu, zebrik jako topeni do koupelny, wc to vse jsem dostal od majitelu. Jen mam za to, ze proste drevene okna, v rozumnem stavu, jsou lepsi i kdyz propusti urcite teplo nez utestit byt jak sklenik a potom vecne vetrat, resit cirkulaci vzduchu a skakat kolem toho.
Dekuji ale za odpovedi a vysvetleni, proste nevime jak ten byt jinak pouzivat. Ne kazdy lesti a natira byt presne kazdych 10 let jeho zivota bydleni, nekdo to proste neresi a chodi ven, cestuje a tak.
Treba na ukazku jeste....
koupelna, tohle je zed treba u svetla jedna cast, jina to nema, zvlastni ze jen tato. Je to mozna tim ze je tam tzv topny zebricek na vodu.
duvod proc se neresilo: prej je to jen zaschlej prach. Sla to kouknout i pritelkyne, sahla na to prstem a rika, hmm to je jen prach. Potom ale rika hele ten prach sel jen kousek dolu, to vypada ze je fakt nejaka ta druha bila plisen co pisou.
https://i.postimg.cc/G3yDb0HB/IMG-20220 ... 758430.jpgkuchyn strop ,zde je videt rozdil ze seda je malba ale to jako cerne bude zrejme plisen.
duvod proc se neresilo: ze je to asi jen zcernalej strop po vareni a barva ze se tim zmenila
https://i.postimg.cc/hvTQsmH8/IMG-20220 ... 052774.jpgTo WC je celkem pruser, nerikej ze to i pres dvere vytahne ten odvlhcovac.
Ze to umi ze vsech mistnosti pri otevrenych dveri jsem nevedel. Preci jen predstava ze mam koupit do kazdej jeden, byla trochu divoka. Uz jen vymena vecne nadobky, vylejvani. Vem jsi ze bys ten pristroj mel na wc, koupelne, kuchyni a v pokoji za hlavou
https://i.postimg.cc/wMN15hhg/IMG-20220 ... 653717.jpgpozn. u wc to vetrani neni mozne, jedine vysadit dvere, jelikoz ty se zaviraj i sami a neda se pres otevrene chodit z mistnosti pokoj a zpet. Jindy to nelze. Netusim co bych tam musel sekat nebo montovat. Na fotce je videt treba ten zmineny vyklenek, kde se nelze dostat beznou metodou k oknu. Na to ze na wc bezne nikdo neni dlouho, nedycha tam tolik vzduch, nechapu jak to na te zdi a strope se mohlo udelat
A na zdravi, take nevim, pisou hodne o alergiich a ta plisen a toto je uz par let... hadam tak od roku 2013 - 2014 to uz myslim davno bylo. Jen kazdej me rekl, to je prach, staci vysat. To jsem taky zkusil, jenze me to neslo, takze jsem nevedel jak to dat pryc
A na dotaz uklizecky, co uklizela uz v profi firma byla vzdy odpoved: to nevim, hele to je nejakej zaschlej prach
-- 5. 1. 2022 12:40 --yowie píše:Tak provrtat plastová okna nám svého času navrhl borec, co dělal nový plynový kotel,
Asi debilni napad mozna, me to jen napadlo, jelikoz me stvalo ze mi nezustali ty stare drevene no
Potom mit doma sklenik a poradne utesnene okna je fakt to posledni po cem jsem touzil. Me nevadi stary byt, drevena stara podlaha, v koupelne pod linem beton. Proste nebyl jsem zvyklej to resit, navic kdyz ma nekdo najemni bydleni, tak nepousti se do rozsahle rekontrukce. Pouze byt vymaluje kdyz to ma xy let, natre dreve a je to. Uz i na ty dvere kdysi koukali divne, jako prebrouseny dvere a predelane na jinou barvu? Proc takovou jako pane?
Protoze ta bezova byla hnusna a vypadalo to voprejskany jak po valce
a proc takto dopadli ted?
https://i.postimg.cc/GhkBHxLj/IMG-20220 ... 020682.jpgprotoze proste tyto dvere jsou soucast kuchyne, kuchyn nema kam vetrat, to by mi musel nekdo vysekat ja nevim vetrak do stropu nebo na chodbu. Vetra tak leda do pokoje, do koupelny. Takze tam bude zrejme pricina.
Zdravi to je otazka, pritelka rekla ze je to jedno prece nejaka plisen to je toho, aspon to vypada zajmave jako dekorace
A pokud ji to nezabije...
I kdyz co se tyce teto mody, rikala ze s tim meli problem i rodice v jejich byte. Ne plisen, vetrali poradne, ale vecne voda, cpali pak k ramum i hadry jelikoz otec nestacil vecne je menit.
-- 5. 1. 2022 12:45 --evelista píše:vytapet postupne to je to hlavni, nepřetápět
Tak tohle nevim ja ani pritelkyne co je vytapet postupne?
Jako ze zatopi trochu aby bylo vic vedro, pak to rychle vyvetra a znovu poleti ke kamnum je pridat?
To je spis vocistec a ne bydleni, to aby furt byl clovek doma a hlidal a mel na to nejlip budik.
A ano netopim, protoze to nebylo potreba, ted je v mistnosti 22 stupnu po vyvetrani 30min (skvira v okne).
Takze zatopit na az 26 poradne plynem, pak vse dokoran, at jde vse ven az bude 20 a pak znovu topit. Nechapu cim jsou plastove okna vyhodne krome plesniveni bytu
Dokud jsem je nemel, nebyl fakt problem a ani tu plisen na ramech za par let bydleni jsem nemel. Az potom co mi to vysekali, dali zadarmo ty krasne plastove okna, jsem po case videl to cerne. Rikam asi z prachu nebo neceho, no nekdy se to umeje a ejhle