Za 2690,- to mají někde na webu? Našel jsem el. za 3999,- bez DPH. Nebo je to nějaká retence?T.E.CH píše:Tak u Yello je bonus 3000 bez DPH... a cena 2690,- takže jasna volba.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Za 2690,- to mají někde na webu? Našel jsem el. za 3999,- bez DPH. Nebo je to nějaká retence?T.E.CH píše:Tak u Yello je bonus 3000 bez DPH... a cena 2690,- takže jasna volba.
Ten bonus je za celou vazaci dobu a tedy jde v ni vycerpat. Kalkulovat tak musis sVesuvak píše:Cena u Yello je momentalně nej s timto bonusem, škoda jen že smlouva na 2 roky, si myslim že přišti rok bude levněji…. Nebo si nemyslite? (Protože druhy rok už je bez bonusu)
Je to skrytá nabídka pro nové zákazníky. Nechtějí aby ti jejich současní zákazníci to viděli.... na webu.gman píše:Za 2690,- to mají někde na webu? Našel jsem el. za 3999,- bez DPH. Nebo je to nějaká retence?T.E.CH píše:Tak u Yello je bonus 3000 bez DPH... a cena 2690,- takže jasna volba.
Zaplatiš pokutu....a když je malá, tak o nic nejde a povětšinou se s nima stejně dohodneš, že zůstaneš a dají ti lepší cenu.saturn77 píše:jak jde snadno obejit vázací doba? klidně poprosím info do SZ...
Nezaplatil jsem nikdy zadnou pokutu ani poplatekZaplatiš pokutu....a když je malá, tak o nic nejde a povětšinou se s nima stejně dohodneš, že zůstaneš a dají ti lepší cenu.saturn77 píše:jak jde snadno obejit vázací doba? klidně poprosím info do SZ...
Jsem se nechal přesvědčit u PPAS. Ten bonus 3000 Kč je za každé odběrné místo a já mám 4vpe píše:Dalich musi rict co chce
Bond2 píše:To vypadá, že nestojí moc o další zákazníky. ale umí i za 2,79 Kč bez DPH.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků