Aktualne nejvyhodnejsi dodavatel elektriny

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 14. 12. 2024 12:57

Koukám, že přístup ČEZu je stále stejný :roll: Loni jsem ČEZ také opuštěl, jejich první retenční nabídka nebyla zajímavá a až když mi začala běžet smlouva od nového dodavatele, tak se vytasili s druhou vylepšenou retenční nabídkou, která ale nebyla tak extra výhodná, aby se mi vyplatilo rušit smlouvu s novým dodavatelem v rámci prvních 15 dnů od započetí dodávek.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod abyx 15. 12. 2024 04:26

Taky mi skončil 3letý fix u ČEZu. A taky jsem čekal, že by se mohl někdo ozvat. A nic. Přešel jsem k PPAS s bonusem. By mne zajímalo, kolik jím takhle uteklo zákazníků. A stačilo tak málo. Ozvat se s nějakou rozumnou nabídkou a k nikomu jinému bych nešel.
abyx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zvirek 15. 12. 2024 15:30

Od jakého data máte nového dodavatele ? Jemožné, že Vám jako mě budou volat až ve 14 denní lhůtě
zvirek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bufalobil1 15. 12. 2024 20:25

abyx píše:Taky mi skončil 3letý fix u ČEZu. A taky jsem čekal, že by se mohl někdo ozvat. A nic. Přešel jsem k PPAS s bonusem. By mne zajímalo, kolik jím takhle uteklo zákazníků. A stačilo tak málo. Ozvat se s nějakou rozumnou nabídkou a k nikomu jinému bych nešel.

Přesně tak. Mě dali dvě nabídky před odchodem. Jednu vyloženě špatnou a tu druhou která byla pořád horší než ta od Epetu. Tak jsem jim sdělil, že bych uvítal bonus jako dostávají ostatní aby alespon srovnali nabídku, kterou mám a že bych klidně zůstal a reakce nula. Až teprve v pátek volali už po přechodu s další nabídkou a v podstatě stejnou jako byla ta předposlední a bez bonusů. Tak nevím jestli si ze mě dělají srandu a nebo se je to jen velmi amatértský přístup. Přitom během mého kontraktu nakupovali velice levně el i ply a tedy nabídku Epetu mohli bez problémů srovnat. Nic kašlu na ně a všechny tři odběrné místa zůstanou u Epetu.
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vpe 16. 12. 2024 00:33

aaaa píše:Dodavatel muze ukoncit smlouvy s fixaci ceny bez sankce, jak uz se stalo u Bohemia Energy, Skautu, apod., ale odberatel jen se sankci?
:D

To zalezi, jak si to ujednas ve SMLOUVE. Mame 34 let kapitalismus a cim dal vic lidi preferuje, aby se snad o ne stat staral, plinky menil, ceny reguloval a oni aby nic nemuseli? Typicky stadni zamestnaci nebo jinak prisati na stat a davky a statni zakazky a podle toho to vypada ve volbach (i duchod je davka).

Btw ukoncit hypoteku predcasne se sankci je to to same, poskytovatel ma nekde zasmluvneno a kdyz mu cuknes, mohou vznikat naklady (zalezi kterym smerem zrovna trh jde). Pokud vim tak i dnes si dodavatel mohl ve smlouve ujednat pokutu - nebo ne? :-)

Posledni dobou si zacinaji ujednavat vraceni bonusu pri predcasnym ukonceni, protoze metod ukonceni bez sankce bylo, je i bude stale dost.
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod vpe 16. 12. 2024 01:39

Ale zpet k cenam, spot je Prům. cena za posl. 365 dní 2 072 Kč / MWh ▲ + 300 marze.

Kolik je aktualne nejnizsi fix?
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod bufalobil1 16. 12. 2024 09:01

Asi těch kolem 2350 Kč/MWh Epet ostatní jsou výš ale zase dávají bonusy. Takže vycházejí podobně.
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod TheSubways 16. 12. 2024 11:19

ČEZ, 5. den po odchodu a zahájení dodávky u PPAS nabídka 2 530 Kč bez DPH, 128 Kč bez DPH stálý plat a bonus 1 000 Kč, fixace rok nebo dva. Bída.
TheSubways
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zvirek 16. 12. 2024 13:19

Jo, identická s mojí nabídkou. Když to spočítám proti skautské en yello na 2 roky s mojí spotřebou 6 mwh, tak je čez o 61 kč draží ....
zvirek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod abyx 16. 12. 2024 16:57

ČEZ, 5. den po odchodu a zahájení dodávky u PPAS nabídka 2 530 Kč bez DPH, 128 Kč bez DPH stálý plat a bonus 2 000 Kč, fixace rok nebo dva. No, celkem OK, ale pozdě. Jsou to paka. Kdyby mi nabídli tohle hned, tak bych asi zůstal.
abyx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ROlda78 16. 12. 2024 19:09

Jak nejlépe (snadno) kontaktovat retenci ČEZ? Díky.
O chytré ženské je nouze. Konečně o chytré mužské zrovna tak. Jan Werich
ROlda78
Diskutér

Odeslat příspěvekod k41ous 16. 12. 2024 21:16

ROlda78: telefon 800 900 300 nebo emailem na retence@cez.cz
k41ous
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cz01 17. 12. 2024 06:42

TheSubways píše:ČEZ, 5. den po odchodu a zahájení dodávky u PPAS nabídka 2 530 Kč bez DPH, 128 Kč bez DPH stálý plat a bonus 1 000 Kč, fixace rok nebo dva. Bída.

Taky tak, akorát 1. den po odchodu. Nebral jsem, důvod jim řekl, že stále dražší a volají už pozdě, že z principu měnit nebudu když volají pozdě (kdyby volali dříve, tak bych i zůstal možná).
cz01
Nadšenec

Odeslat příspěvekod EmPí 17. 12. 2024 20:12

abyx píše:TBy mne zajímalo, kolik jím takhle uteklo zákazníků.

Jdou neustále dolů, klienti pomalu utíkají, letos za 10 měsíců cca 23k míst ;-)
https://www.ote-cr.cz/cs/statistika/mes ... 2024-01-01
EmPí
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod fanyn3 17. 12. 2024 22:32

V klientském portále mají pěkné popisky: Udržení zákazníka, Ztráta zákazníka ap.
fanyn3
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka