Tomáš Marný píše:Pokud máte někdo plyn u ČEzu, vřele doporučuji překontrolovat si fakturu
Počkej, počkej .... jak zrovna ty jsi se dostal k faktuře ? Už ti zprovoznili faktury na webu ?
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Tomáš Marný píše:Pokud máte někdo plyn u ČEzu, vřele doporučuji překontrolovat si fakturu
kamey píše:To máš přirážku za Albánii a Bulharsko
retron píše:otaz zkousel uz nekdo vypovedet automatickou prolongaci eTarifu po dvou letech? Zda prejdou na dobu neurcitou nebo s tim automaticky smlouvu vypovi?
marvy píše:Je možnost se toho nějak zbavit ,abychom mohli přejít?
Havers píše:marvy píše:Je možnost se toho nějak zbavit ,abychom mohli přejít?
Prý funguje jedna taková finta.http://www.mbank.cz/forum/read.html?f=1 ... 048#220303
Tomáš Marný píše:Já zas neviděl revizáka, který by to dělal poctivě. Ať elektriku, plyn, nebo komíny. Nasmolí papír a řeknou si za to nekřesťanské peníze (náš vesnický kominík bere za povinnou prohlídku komína 800,- Kč, aniž by komín vůbec viděl), za kulaté razítko na papír pro ČEZ po výměně hlavního jističe si revizák řekl 6 stovek. Blbému českému ouřadovi holt stačí bumážka, protože stejně nemá buňky na to, aby práci překontroloval.
Tomáš Marný píše:Takže ČEZ opět nezklamal a ukázal, že je to banda *****ů... Dal jsem výpověď smlouvy na plyn a ejhle, okamžikem změny dodavatele jsou veškeré údaje o plynu (tj. smlouvy, dodatky, faktury, termíny zaplacení...) za 3 roky z jejich vypečené virtuální obchodní kanceláře v ***** - aniž bych zatím viděl závěrečné vyúčtování...
Chápal bych, kdyby uvedli, že smlouva byla ukončena a tyhle věci tam po nějakou dobu nechali. Ale tohle je prostě jednání primitivních blbů, takže jdu hledat alternativního dodavatele i na elektřinu, i když bych se na to jinak kvůli pár ušetřeným desetikorunám vykašlal.
Tomáš Marný píše:Infolinka je naprosto k hounu... Nevím, kterého blba napadlo vytvářet klientská centra v nějaké ***** (ČEZ konkrétně v Plzni), místo co by to nechali tak jak to bylo, v regionech. Tam měli alespoň ponětí, odkud jste a co potřebujete. Když voláte na to klientské centrum, tak službu konající slečna nemá ani ánung o tom, kde se vaše bydliště nachází a co vlastně chcete (což ovšem není chyba její, ale chyba toho blba (na 99,99% MBA), co to vymyslel).
kejki3 píše:Pořád lepší platit revizi, než platit připojovací poplatek za A. Ten byl po 12 měsících.
kamey píše:No, tak jsme to vyřešili velmi dobře. Revizní zpráva být nemusí, pouze stačí razítko na smlouvě o připojení za 600,- a to si platí nájemce. Čez za připojení nechce nic. Takže pro mě pouze hodina času a cca 24 hodinová zkažená nálada, a včera opět špatné informace na infolince.
kamey píše:Zažila jsem jednou u bytu, kdy jsem doplácela zajímavé numero a mohla bych si tak max. najít ukrajince a dát mu nakládačku. Nemám zájem odpovídat za jiného, to už se mi mockrát nevyplatilo....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků