dr._lukas píše:Spotřebu 3 m3 teplé vody má vedle mě soused, který nemít byt, tak si myslíš, že je to bezdomovec..my čtyřčlenná rodina, dvě malé děti, máme ročně cca. 40 kubíků jen té teplé, necelých 60 studené. Možná jsme rozmazleni, ale přijde mi normální se min. jednou denně sprchnout,
Velice dekuji za srovnani, abych mel predstavu Natocil jsem i video, ze mi vodomer funguje (mam jen na teplou vodu jak zde pisu). Soudim ale ze vse je spravne, jelikoz pred tim to delala jina rodina, kdy pan chodil, radne provedl kontrolu vodomeru, zapsal a odesel. Po nem to ted prebrali jiny jako spravci a delaj to uz min 3 roky, hadam ze byse za tu dobu nekdo ozval kdyby to bylo chybne
Ja se sprchuju prave hodne v zime tak 2x / den a v lete klidne 3x za den Jen se sprchuju vzdy studenou vodou i v mrazech (to je vic studena) a nadobi se umeje taky vetsinou studenou vodou (vyjmecne kdyz je neco mastne tak teplou).
Spotrebu me rikala ta pani ze posledni rok 4 kubiky. Ted to peclive bylo kontrolovano, jeste jsem se ptal zda to je dobre a spotrebu za rok mam 3 kubiky na teple vode Nikdy jsem to neresil, proto ten dotaz, ze jsem nevedel vlastne jestli je to hodne na cloveka za ten rok a nebo malo
pozn. kamaradka je mlada a rikala ze sprchovat se ma jen 2x za tyden, jelikoz to neni jinak zdrave Jinde ctu nazory, ze teplou vodou si nici lidi filtr na kuzi, poskozuji si prirozenou ochranu kuze