Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
gogospk píše:Zdravím, potřebuji radu. 29.6.2023 jsem podepsal přes web smlouvu u E.onu na dodávku plynu na jeden rok ("Plyn online PRO na 1 rok" ) a následně 30.6.2023 jsem podal písemně na pobočce Čezu výpověď, která je obratem akceptovaná. Teď se ozvala retence od Čezu s pro mne výhodnější nabídkou. Zajímá mne, jak mám korektně u E.onu podat výpověď a jestli se to vše stihne do 1.10.2023, kdy nám má E.on začít dodávat plyn.
rasice píše:gogospk píše:Zdravím, potřebuji radu. 29.6.2023 jsem podepsal přes web smlouvu u E.onu na dodávku plynu na jeden rok ("Plyn online PRO na 1 rok" ) a následně 30.6.2023 jsem podal písemně na pobočce Čezu výpověď, která je obratem akceptovaná. Teď se ozvala retence od Čezu s pro mne výhodnější nabídkou. Zajímá mne, jak mám korektně u E.onu podat výpověď a jestli se to vše stihne do 1.10.2023, kdy nám má E.on začít dodávat plyn.
Kolik prosím ČEZ nabídl?
Tonddy píše:895,00 Kč/MWh bez DPH - Eneka fix na měsíc. Plyn už nahoru nepůjde, nechápu lidi co fixujou na rok nebo dva. Ale když chce někdo vyhazovat peníze, může.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků