Aktualne nejvyhodnejsi dodavatel plynu

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod pulmann 14. 8. 2024 17:22

Mě Epet přijal i s větší spotřebou. Akorát jsem měl odběr na právnickou osobu, to nechtěli, tak jsme to převedli na rodné číslo a to už problém nebyl.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod T.E.CH 15. 8. 2024 07:49

curvecardik3 píše:No ale když máš spotřebu nad 20 MWh, tak tě v EPET nepřijmou.:-(

Jakou máš spotřebu ?
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod curvecardik3 15. 8. 2024 08:59

33 MWh/rok.
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pulmann 15. 8. 2024 17:14

Řekni, že máš nový kotel a nově zateplený dům a očekáváš menší spotřebu.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod eur.martin 15. 8. 2024 19:41

EPET v případě nedokončení online smlouvy posílá email s motivací 1000 Kč k dokončení smlouvy. Platí to pouze pro elektřinu, nebo i pro plyn? Je to vůbec pravda, info z vlkákna https://forum.finexpert.e15.cz/viewtopic.php?f=334&t=1208596&st=0&sk=t&sd=a&start=4155?
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod curvecardik3 15. 8. 2024 21:55

pulmann píše:Řekni, že máš nový kotel a nově zateplený dům a očekáváš menší spotřebu.

To jsem zkusil, a zamítli to. Chtějí předložit předchozí vyúčtování se spotřebou do 20 MWh.
curvecardik3
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pulmann 16. 8. 2024 07:16

Já mám u nich dvě odběrná místa, tak se asi smilovali.
Ale možná teď už mají hodně klientů , tak nepotřebují.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fery54 16. 8. 2024 11:26

Ahojte :) Jen malé info, dnes jsem si žádal o převod smlouvy el. i plynu k Dobrá energie s.r.o. (takže vlastně EPET). Pochopitelně nemůžu soudit, jak bude převod vypadat, ale jednání od společnosti rychlé a vstřícné.
Jen drobné info. Pán mě na lince informoval, že dnes by měla akce na produkt FIX 12 varianta Happy Holiday končit. Pochopitelně nedokážu říct, na kolik je to pravda a na kolik se jedná o marketingový trik :) Ale tak třeba to někomu pomůže se rozhoupat :)
Fery54
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rop 16. 8. 2024 11:42

Akce je do konce týdne. Přes víkend nefunguje zákaznická linka EPETu. Domyslete si sami.
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod PULPANM 16. 8. 2024 12:43

Dotaz- dívám na EPET, jde online podepsat smlouvu, dle jejich kalkulace celkem ušetřím ( po zadání aktuálních dat), ale já bych raději nabídku, kterou pak pošlu do PRE a třeba ji dorovnají.
Nevíte jak na to když ta akce končí dnes?
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod eur.martin 16. 8. 2024 13:22

Zkoušel jsem sjednat smlouvu u EPET a proces se mi zdá neobvykle dlouhý. Původně jsem očekával rychlé online vyřízení. Zatím online je pouze žádost, která je následně zpracovávána. Obávám se, že se podmínky mezitím změní a já budu muset podepsat méně výhodnou smlouvu. Důvod je asi jasný proč nyní zpracování smluv trvá déle :-) :idea:
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xls 16. 8. 2024 13:53

Náhodou to není tak hrozné, předevčírem jsem tam nechal požadavek, včera ráno mi zavolali a na základě upřesnění poslali nabídku, tu jsem potvrdil a poslal jim starou fakturu, odpoledne mi zavolali podruhé, upřesnily se parametry smlouvy (placení, vratky...), později odpoledne mi přišel odkaz na podepsání smlouvy a to jsem elektronicky večer udělal. Takže to celé zabralo 1,5 dne.

Ale to je asi minulost, ten ceník platí do neděle, takže teď je to prakticky uzavřené.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod PULPANM 16. 8. 2024 13:59

Také jse nechal tel ať zavolají ale zatím nic
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod bufalobil1 16. 8. 2024 15:06

A na jaký číslo jsi volal?

-- 16. 8. 2024 16:15 --

Jestli na to co 255707099 tak to je bez šance to se ti ozvou za tyden zkus 468006008
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lukas1107 16. 8. 2024 15:39

nevím co děláte, ale přes https://www.epet.cz/leto jsem rovnou smlouvu normálně i online podepsal
lukas1107
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka