Aktualne nejvyhodnejsi dodavatel plynu

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vpe 22. 10. 2024 11:09

Dlouhodobou cenu vidim nekde na 790-900 Kc za MWh plynu…

Privrat : Takze na 13MWh ti dali 4 litry, slusny
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod T.E.CH 22. 10. 2024 13:29

Ano tam by to mohlo klesnout.

Takže EPET za 849 kč by moh býtl v létě 2025 opět nabízen. A proto je potřeba preferovat mít konec smlouvy v tom létě , protože pak tě na to přepnou znovu a nemusíš přecházet jinam. Kdežto když končí smlouva v Prosinci, tak už nabízí vyšší cenu a to je naprdlačku.

Mód že jsi u EPETU a využiješ letní cenu zase u Epetu, protože od srpna nebo září je Epet vždy dražší.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eur.martin 22. 10. 2024 22:20

Fixaci lze řešit v létě, i když končí například v prosinci. V létě jim napíšu nebo zavolám, že mám zájem o zafixování ceny od prosince, nebo budu muset odejít za aktuálně nejlepší nabídkou. :-)
eur.martin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vpe 22. 10. 2024 22:24

pri poklesu v lete lze

a) vyjednat si tu lepsi cenu uz od leta a ne az po skonceni doby (ok, vyjednavaci schopnosti nema 80% ovcanu)
b) s ohledem na datum periodickeho odectu si zakouzlit s odecty (predstavivost chybi nejspis 90% ovecek - jak jinak si vysvetlit, ze nekdo mel v DIPu spotrebu 0,0 a ostatni breceli?

Vetsina plaček by ale udelala lepe, kdyby sla na par hodin na brigadu misto reseni nejakych marginalnich rozdilu…
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod T.E.CH 22. 10. 2024 23:09

eur.martin píše:Fixaci lze řešit v létě, i když končí například v prosinci. V létě jim napíšu nebo zavolám, že mám zájem o zafixování ceny od prosince, nebo budu muset odejít za aktuálně nejlepší nabídkou. :-)

Tak je jasný že to jde vyjednat v létě, jenže do Prosince pak platíš "povětšinou" tu horší původní cenu.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 23. 10. 2024 10:23

Asi jen ten, ktery neumi ani cist o prispevek vyse :-))
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod andreasbaader 23. 10. 2024 11:19

Dnes se Pražská plynárenská ozvala s nabídkou 852 Kč dodávka a 80 Kč stálá platba bez DPH na 2 roky. To je pro mě cena, se kterou nemám problém ani na 2 roky. Spotřebu mám tak do 11 MWh/rok.
andreasbaader
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pulmann 23. 10. 2024 11:40

Myslím, že je to slušná cena.
pulmann
Nadšenec

Odeslat příspěvekod xls 23. 10. 2024 13:11

Dneska ČEZ zaperlil. Poslali mi vyúčtování, při 22 tis. zaplacených záloh mají vrátit 10 tisíc. A zároveň poslal zvýšení zálohy o 1/4. Ti jsou fakt schopní zkoušet všechno.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod powery 23. 10. 2024 14:43

OT: Asi ví, že bude krutá zima ;)

Bude letos zima krutá?
Přijde indián k šamanovi a ptá se: "Bude letos zima krutá?" Šaman odpoví: "Nevím, běžte raději sekat dříví." Za týden přiběhne indián k šamanovi zase: "Bude letos zima krutá?" "Nevím, běžte raději sekat dříví," odpoví šaman. Příští týden se už indián na šamana vykašle. Jde do města na meteorologickou stanici. "Bude letos zima krutá?" ptá se. Meteorolog odpoví: "To já nevím. Ale asi ano, protože indiáni už třetí týden sekají dříví."
powery
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 23. 10. 2024 18:02

andreasbaader píše:Dnes se Pražská plynárenská ozvala s nabídkou 852 Kč dodávka a 80 Kč stálá platba bez DPH na 2 roky. To je pro mě cena, se kterou nemám problém ani na 2 roky. Spotřebu mám tak do 11 MWh/rok.

Nemáš nějaký emailový kontakt na toho, kdo se ozval, nebo to šlo z toho jejich callcentrum emailu? Já na retenci stále čekám. Dnes přišlo avízo, že by se mi brzy měli ozvat.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 23. 10. 2024 18:14

na Retence? Ty už seš u nich po závazku? Za týden se ti ozvou, teď toho maj moc :-)
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod T.E.CH 23. 10. 2024 18:50

vpe píše:Asi jen ten, ktery neumi ani cist o prispevek vyse :-))

ne vždycky to jde hned.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vesuvak 23. 10. 2024 19:56

To je zajimave, že PPAS mdokaže taky hybat se stálou měsični platbou?
Mě nabidli 852 + 120/měs a Andreasovi 852 + 80/měs. To lze taky smlouvat o ceně stale platby, nevíte?
Vesuvak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Dr.D 23. 10. 2024 21:18

vpe píše:pri poklesu v lete lze

a) vyjednat si tu lepsi cenu uz od leta a ne az po skonceni doby (ok, vyjednavaci schopnosti nema 80% ovcanu)
b) s ohledem na datum periodickeho odectu si zakouzlit s odecty (predstavivost chybi nejspis 90% ovecek - jak jinak si vysvetlit, ze nekdo mel v DIPu spotrebu 0,0 a ostatni breceli?

Vetsina plaček by ale udelala lepe, kdyby sla na par hodin na brigadu misto reseni nejakych marginalnich rozdilu…

S variantou a) mě Epet poslal hádej kam :-) Zkoušel jsem to několikrát v létě a dokonce jsem jim nabídl, že když mi vyjdou vstříc, převedu si k nim i elektřinu. Všechno marné.
Takže v zimě nastoupí varianta b) :-)
Dr.D
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka