Aktualne nejvyhodnejsi dodavatel plynu

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod andreasbaader 24. 10. 2024 04:45

Vesuvak píše:To je zajimave, že PPAS mdokaže taky hybat se stálou měsični platbou?
Mě nabidli 852 + 120/měs a Andreasovi 852 + 80/měs. To lze taky smlouvat o ceně stale platby, nevíte?

Na tu mesicni platbu jsem se jen zeptal kolik je.
andreasbaader
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aaaa 24. 10. 2024 05:11

Jednomu rekli cenu s dani a druhemu bez?
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
osobne

Odeslat příspěvekod pavels84 24. 10. 2024 05:55

Spis to budou mit odstupnovane podle velikosti spotreby.
pavels84
Návštěvník

Odeslat příspěvekod andreasbaader 24. 10. 2024 06:21

Uvádějí ceny vždy bez DPH:
aaaa píše:Jednomu rekli cenu s dani a druhemu bez?
Přílohy
plynppas.png
andreasbaader
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vesuvak 24. 10. 2024 07:56

120,- je taky bez dph
Jakože čim větši spotřeba tim menši staly plat?
Vesuvak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vpe 24. 10. 2024 12:24

Myslím že vládní limit byl MAX. 130 Kč bez DPH na stálý plat, většina dodavatelů to dodržuje i nyní

-- 24. 10. 2024 13:27 --

Dr.D píše:
vpe píše:pri poklesu v lete lze

a) vyjednat si tu lepsi cenu uz od leta a ne az po skonceni doby (ok, vyjednavaci schopnosti nema 80% ovcanu)
b) s ohledem na datum periodickeho odectu si zakouzlit s odecty (predstavivost chybi nejspis 90% ovecek - jak jinak si vysvetlit, ze nekdo mel v DIPu spotrebu 0,0 a ostatni breceli?

Vetsina plaček by ale udelala lepe, kdyby sla na par hodin na brigadu misto reseni nejakych marginalnich rozdilu…

S variantou a) mě Epet poslal hádej kam :-) Zkoušel jsem to několikrát v létě a dokonce jsem jim nabídl, že když mi vyjdou vstříc, převedu si k nim i elektřinu. Všechno marné.
Takže v zimě nastoupí varianta b) :-)

Však říkám, že občan s větším iq než houpací kůň si dokáže poradit… Malý dodavatel holt má menší možností než ČEZ co si plyn kupuje napřímo z Ruska :-)

Já jen že mi jinou gee tvrdil že se nedokážou dohodnout i v době úvazku, takže jak kdo ale spíše velký než malý a spíše když umíte vyjednávat než když jste průměr.
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 25. 10. 2024 14:38

Je u plynu něco lepšího než retence PPAS za 852 Kč/80 Kč měsíční plat? Zvažuji jestli to uzavírat na 2 roky a prozatím jsem nakloněn tomu tak učinit. Dali vám k tomu ještě nějaký bonus, nebo to je pouze pro nové zákazníky? Díky.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod T.E.CH 25. 10. 2024 15:13

To je i na dva roky dobrá cena....ber to. Bonus je jen pro nové....a tam je o hodně jiná cena že.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DrumSession 11. 11. 2024 13:24

Je očekáváno snížení cen plynu (i ele)... přibližně do konce listopadu
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... iky-264229
PENÍZE nebo nepočitatelná LÁSKA ? ŠTĚSTÍ spočívá vědět to, co si vybrat
Nesmíte se bááát a na hlavu si nechat s... Takže? Musíte se ptááát !!
DrumSession
Diskutér

Odeslat příspěvekod T.E.CH 11. 11. 2024 14:10

Ja myslím že mistní mají ještě levnější ceny, než o čem tam pišou. Tam jsou slevy z cen za Covidu a krachu Bohemky...takže o ničem.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bond2 12. 11. 2024 16:47

Bond2
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Rop 12. 11. 2024 16:59

Ale pro nás, kteří budou mít poprve od listopadu 2021 zdraženou komoditu i měsíční paušál, to bude další zdražení. Těm, kteří na ceny kašlou, se cena nezmění (budou mít pořád draho), ti, kteří se o cenu starají, ji budou mít vyšší (ale pořád nízkou oproti ostatním).
Když nevíš co s tím, tak to zaúčtuj na základní stádo.
Rop
Administrátor

Odeslat příspěvekod saturn77 12. 11. 2024 18:16

:arrow: Ahojte, hledám někoho, kdo má dodavatele elektřiny nebo plynu u E.ON - zvažuji novou smlouvu u E.ONu a hledám doporučitele, kterému bych vyplatil :!: 1.000 Kč z Odměny za doporučení. :!: Více info poskytnu pak do SZ.

V případě zájmu pište do SZ pouze prosím ti, co máte dodavatele elektřiny nebo plynu u E.ON. Děkuji.
saturn77
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 13. 11. 2024 13:27

Tak u mě nabídka zůstat u ČEZu je na 2 roky za 990,- + 89,- měs. plat a 1.020,- + 89,- na jeden rok. Bonus žádný, byl neoblomný, že určitě ČEZ nic takového nemá. Ceny jsou bez DPH. Plyn máme pouze na vaření. Nechám si čas na rozmyšlenou.
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Heroinaction 13. 11. 2024 16:11

Dnes telefonát s PRE ohledně pokračování dodávek elektřiny vyústil i v nabídku odběru plynu:

1100Kč/MWh + DPH, stálý plat 80 Kč/měsíc + DPH + bonus dle odhadovaného odběru, který následně vyčísili na 4000 Kč při očekávaném odběru 5MWh/rok.

Fix plošně do 30. září 2026 (v mém případě by k zahájení dodávky došlo 1.4., takže fakticky rok a půl).
Heroinaction
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka