Aktualne nejvyhodnejsi dodavatel plynu

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 21. 9. 2023 15:08

Jsou to nějaké nové ceníky. Stačilo jim napsat.
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod dave_no 22. 9. 2023 14:14

SolidSun už není na TZB, nevíte proč? Mají toho asi hodně, až po měsíci mě poslali potvrzenou smlouvu.
dave_no
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod k41ous 22. 9. 2023 15:44

Mufinmufi píše:U plynu se mi nedaří přesvědčit PPAS, aby poslali 1 roční fix za těch 1.490 Kč bez DPH. Pořád mi cpou fixy na delší období. Nemáte kontakt na někoho u nich s kým jste jednali a neměl s tím problém? Kdyžtak prosím o SZ.

Ahoj, právě mi od nich dorazil návrh smlouvy na tuto nabídku.

Včera jsem vyplnil kontaktní formulář na https://www.ppas.cz/chci-jistotu a dnes mi zavolali, tak jsem jim sdělil zájem o "nabídku z webu s fixací na 1 rok s cenou 1499 Kč bez DPH", nadiktoval údaje a obratem mi přišel do mailu návrh smlouvy. Je to tedy jak píší na webu fix na 1 rok s cenou plynu 1499 Kč bez DPH (měsíční plat je 120 Kč bez DPH). Po uplynutí smlouvy přechod na tarif Standard na dobu neurčitou.

Jinak obdobná nabídka je i u elektřiny, tam je cena 3690 Kc bez DPH pro VT i NT a měsíční plat 99 Kč bez DPH.
k41ous
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 23. 9. 2023 12:54

Vaham mezi ppas na rok a yello na dva. Je tam docela velký rozdíl.
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Tonddy 23. 9. 2023 21:04

Já známým doporučil PP na rok, když nechtějí spot. Yello nemá moc dobré recenze a za 2 roky může cena mnohem více klesnout.
Tonddy
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cinematic 25. 9. 2023 07:30

dave_no píše:SolidSun už není na TZB, nevíte proč? Mají toho asi hodně, až po měsíci mě poslali potvrzenou smlouvu.

Já je tam vidím...
cinematic
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 25. 9. 2023 07:39

Pár dnů tam ale SolidSun skutečně nebyl.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 25. 9. 2023 08:36

Už jsem napsal do PPAS ať pošlou návrh smlouvy. Výpovědní doba ale u ČEZu bude až do 1.1.2024. Váhám jestli podepsat teď, nebo takticky vyčkat jestli to nepůjde ještě dolů.-
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 25. 9. 2023 09:18

Já bych smlouvu s novým dodavatelem sjednal až v prosinci, do té doby se může objevit jiný levnější dodavatel.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod DrholecR 25. 9. 2023 09:39

Jak moc se může do klesajících cen projevit oslabení koruny?
DrholecR
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod T.E.CH 26. 9. 2023 10:09

Přesně v % oslabení. :-)
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Evžen z ulice 26. 9. 2023 16:46

PP mi nabídla smlouvu PLYN 24, platný cenník od 1.9.2023 cena za komoditu 1390 +dph , měsíční platba 120 kč +dph, stačilo poptat hovor na jejich www.
Proč ji nemají na webu netuším
ceny
Evžen z ulice
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milos 26. 9. 2023 17:05

Předpokládám, že se jedná o fix na 24 měsíců?
Obdobnou cenu 1380Kč lze mít i bez fixace v rámci ceníku PLYN SLEVA 11%. Osobně věřím tomu, že elektřina i plyn budou v příštích dvou letech zlevňovat, tak mi nepřijde rozumné aktuální ceny fixovat na dva roky.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Evžen z ulice 26. 9. 2023 21:48

nejspíš ano v telefonu jsme projeli několik tarifů tak to nevím na 100%, v cenníku to nemají specifikované, ale název tarifu tomu odpovídá, nebudu to brát, raději vemu něco bez časového závazku (solidsun) a příští rok budu mít možnost na případný pokles cen reagovat
ten plyn sleva 11% je úvazek na 3 roky, takže také nebrat ...
Evžen z ulice
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cinematic 27. 9. 2023 07:14

Vidím to podobně, Evžene, vzal jsem SolidSun bez závazku.
cinematic
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka