slavo963 píše: Akceptaci pote chteli PPAS preposlat emailem.(CEZ neposlal zadne PDF, jenom to potvrdili emailem.)
Mně písemná akceptace přišla vždy jen jako potvrzení v textu mailu i od jiných dodavatelů.
Při tisku mailu dám uložit do pdf a tohle pdf pak přikládám k nové smlouvě novému dodavateli.
-- 21. 10. 2023 10:39 --wit.cz píše:.. chtěli nejdřív VOP nebo sdělit, jak dlouhá je výpovědní doba. A pak přišlo to info o 6 týdnech, než to začnou řešit.
Já jsem čekala na akceptaci mé výpovědi, abych jim ji mohla dát rovnou do přílohy, takže jsem žádost vyplnila až
10.10.. A už při vyplňování upozorňovali, že nového zákazníka, mohou připojit ne dřív jak za 6 týdnů.
15.10. čili v neděli, dopoledne, přišla žádost o vyplnění a poslání plné moci pro distributora - druhý den dopoledne jsem jim mailem poslala vyplněnou plnou moc.
20.10. hned po ránu poslali mail, že děkují a dělají kroky k realizaci, v příloze smlouva potvrzená z jejich strany.
Pro nové zákazníky jsou PPAS kvůli bonusu a velmi příznívým cenám možná nejatraktivnější z veřejné nabídky a těch nových se jim tam asi nahrnulo doost hodně. Za sebe a podle sebe hodnotím, že v případě, že jim zákazník umí ušetřit čas výpovědí současného dodavatele, tak to zvládají rychle a dobře.