Aktualne nejvyhodnejsi dodavatel plynu

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Milos 7. 2. 2024 16:51

Pavel444 píše:Zálohy na elektřinu jdou normálně zaplatit po přihlášení i kartou na zákaznickém portálu. Včera a dnes znovu jsem takto zálohy hradil.

Jaký máš nastavený způsob platby záloh? Já mám nastaveno SIPO a předepsané zálohy za plyn ani elektřinu mi zákaznický portál Moje PPAS uhradit kartou neumožňuje.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod slavo963 7. 2. 2024 17:24

Ja jsem zadaval do smlouvy u spusobu placeni - "prikaz k uhrade" svuj bu. Nevim, jake tam byly jeste moznosti, prepokladam, teda SIPO a inkaso. O karte tam urcite nic nebolo(ale neresil jsem to, protoze jsem predtim na webu nasel, ze je urcita moznost plateb kartou)
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod Ninaa 7. 2. 2024 17:49

Já tedy normálně platím zálohy kartou každý měsíc. V zákaznickém účtu (Zálohy a faktury) je políčko zaplatit, po jeho zvolení vyskočí nabídka s kódem pro placení a s volbou zaplatit online. Zvolím online zaplatit a zaplatím kartou.
Ninaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod retron 7. 2. 2024 18:07

bohužel kdo má SIPO tak tam ta možnost není, ani když jste v prodlení
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 7. 2. 2024 18:10

Asi to tak bude, mám SIPO a žádné tlačítko Zaplatit tam nemám:
Přílohy
PPAS-Zalohy a faktury.gif
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod Ninaa 7. 2. 2024 18:28

Mám ve smlouvě platbu převodem.
Ninaa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pavel444 7. 2. 2024 18:31

Milos píše:
Pavel444 píše:Zálohy na elektřinu jdou normálně zaplatit po přihlášení i kartou na zákaznickém portálu. Včera a dnes znovu jsem takto zálohy hradil.

Jaký máš nastavený způsob platby záloh? Já mám nastaveno SIPO a předepsané zálohy za plyn ani elektřinu mi zákaznický portál Moje PPAS uhradit kartou neumožňuje.

Ano mám také nastaveny platby převodem, SIPO již dnes nemá smysl používat.
Pavel444
Návštěvník

Odeslat příspěvekod slavo963 7. 2. 2024 19:50

Nemam platbu SIPO a moznost platby kartou nemam. Mozna proto, ze mam kvartalni zalohy? Nebo jeste je cas a ta moznost se v zak. portali objevi? (do splatnosti temer 40 dni)

Je zde nekdo s recentni smlouvou a muze platit kartou? Protoze tahle moznost pri sjednani nebyla.

-- 7. 2. 2024 19:54 --

Mel jsem to analogicky s CEZ(plyn), moznost platby kartou se objevila az jak byla platba "aktualni"

-- 7. 2. 2024 19:58 --

a myslim, ze to tak i bude, zde, v danem stverci se objevi moznost platit kartou
Přílohy
ppas.png
ppas.png (9.28 ) Zobrazeno 2759 krát
slavo963
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 8. 2. 2024 11:47

Tak potvrzuji, poté co jsem odstřelil SIPO u PPAS se mi v portále najednou zázračně možnost platby přes QR a kartou objevila. Bohužel stejný požadavek i pro elektřinu, který jsem zadal ignorovali, takže to bude na druhý pokus. Jinak pozor na to, jakmile máte platbu přes SIPO a platba proběhne převodem, *****í mi tam nezaplacené zálohy, ikdyž v detailu zaplacené jsou s přídomkem "mimořádné" a nelze se toho zbavit.
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod ... 8. 2. 2024 13:26

Nojo, ted te vedou jako neplatice.
...
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod bufalobil1 13. 2. 2024 11:02

Jaké jsou ted TOP nabídky na plyn? Táta dostal v lednu od Čezu nabídku na roční fix na míru 1390 Kč +128 Kč měsíčni platba bez DPH. cca 20 MWh . Může to být i lepší?
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ilja2001 13. 2. 2024 12:34

Tak to dostal jeste celkem slusnou nabidku. Mi CEZ nabidnul rocni fix 1540 + 128 kc bez DPH pri cca 17 MWh/r.
ilja2001
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Milos 13. 2. 2024 13:01

Mě v lednu ČEZ nabídl v rámci retence taky cenu 1390Kč bez DPH. Co vím, tak to je jejich standardní cena pro retence. Někomu k tomu navíc dávají i bonus, mě v prvním kole nabídli bonus 1500Kč a ve druhém kole (když už mi několik dnů běžela dodávka plynu od PPAS) dokonce 4000Kč.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod bufalobil1 13. 2. 2024 15:20

A PPAS nabídnul něco lepšího ? Nebo proč jsi k nim šel? Bonus ČEZ nenabídnul, tak zkusím :)
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod slavo963 13. 2. 2024 16:05

kdyz odebiras plyn, mas u nich na elektrine odpusteny mes. poplatek(kolem stovky)
slavo963
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka