S474N píše:dave_no: ano, uz to bohuzel nejde.
Ja dostal u CEZ v ramci retence necelych 1100 a 99 mesicne. Tak jeste pockam, co se kde urodi.
S nebo bez DPH?
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
S474N píše:dave_no: ano, uz to bohuzel nejde.
Ja dostal u CEZ v ramci retence necelych 1100 a 99 mesicne. Tak jeste pockam, co se kde urodi.
Markil píše:Já to včera v noci ještě uzavřel s akčním ceníkem a smlouva dorazila hned mailem podepsaná i s razítkem.
Ale volal jsem dnes na infolinku a tam mi řekli, že oni smlouvu v systému nemají, hledala to podle EIC, adresy, jména i mailu a bez úspěchu. Na smlouvě, co mi dorazila, chybí číslo smlouvy (je tam jen prvních 5 pismen a pomlčka), což prý znamená, že tedy smlouva z webu ještě není zpracovaná. Kdy jí ale zpracují nevěděla, že toho mají hodně a může to trvat. Ale říkala, že na webu byla asi nějaká chyba a ten akční ceník už nejde uzavřít, takže neví, zda příslušné oddělení tu smouvu zpracuje a ten ceník mi potvrdí nebo ne. Tedy není jisté, zda budu mít akční ceník, nebo potvrdí aktuální platný ceník, nebo smlouvu nezpracují...
Dost divný přístup.
Po této zkušenosti a ne zrovna pozitivních recenzích, co jsou k dohledání (např problémy s vracením přeplatků) , jsem se rozhodl ani nečekat, zda a co bude, a rovnou od té smlouvy odstoupit a raději s nimi nic nemít...
Navíc to vypadá, že k ceníkové ceně plynu budou připočítávat poplatek pro mne neznámé výše:
https://www.epet.cz/bezpecnostni-standard-dodavek-bsd-/
Markil píše:S474N píše:dave_no: ano, uz to bohuzel nejde.
S nebo bez DPH?
bufalobil1 píše:Ta cena je super. Narozdíl od Ropa si myslím že už se nikdy pod tuto cenu nedostaneme. Škoda že je to jen na rok. Klidně bych to fixnul na 3 roky i déle. A vadí mi sankce za jen trochu opožděné platby záloh. To mi nepřijde normální. Ale co tak si holt nastavím trvaláky a dám bacha. Ale ted jsem to platil kartou a skoro pokaždé jsem na to zapomněl.což u Čezu nevadilo.
prostě doufám že Epet bude fungovat normálně nezopakuje se Kolibrk či Bohemka.
Markil píše:S474N píše:dave_no: ano, uz to bohuzel nejde.
S nebo bez DPH?
Milos píše:Ten bezpečnostní standard dodávek (BSD) je daný energetickým zákonem a týká se všech dodavatelů, nejenom firmy EPET.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků