Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
fiftyfive píše:Zdravím, tenhle topic si už pročítám pár dnů. Tak jsem se rozhodl taky přispět svoji zkušeností.
Byl jsem u BE (jen elektřinu, plyn nemám) a do teď mi nepřišel dopis od DPI. Vyčkával jsem jak bylo všude řečeno. Nedovolal jsem se a na email nikdo neodpověděl. Nakonec jsem se až přes Facebook Messenger na e.on dozvěděl, že mi dopis poslali 19.10., ale na špatnou adresu. Dal jsem jim tedy adresu aktuální a email. Dopis mi po domluvě poslali do mailu. Co je však zajímavé, je to, že záloha co jsem posílal BE byla 9230kč a záloha co po mě chce DPI je 2600kč. Na dotaz proč to je tak nízké, mi poslali CTR+C/V zprávu co posílají všem kteří si stěžují na vysokou cenu.
Může mi někdo vysvětlit proč je záloha v režimu DPI o tolik nižší?
Mr.Scully píše:Portalek píše:Dnes ráno asi po půlhodince čekání na operátorku sjednán čez na dobu neurčitou, jenom upozornění, že cena se může měnit a s podepsanou smlouvou mám odeslat stav elektroměru, že už od toho stavu mi to budou fakturovat už oni (to mě docela překvapilo). Za chvilku hotovo, čekal jsem to horší
A nemusel jsi na pobočku? Já se ptal naší sousedky, co dělá v ČEZu manažerku a ta se smála "na dobu neurčitou ti dáme, ale budeš pak muset sedm hodin čekat na pobočce"... že bez pobočky se obejdou jen smlouvy online, tedy na dobu určitou.
cert4444 píše:Jaký je rozumný (rozumně velký a stabilní )dodavetel elektřiny nabízející ceny vázané na velkoobchod?
Bidli je realitní firma, její energetický business je otázkou. Bezdodavatele také nepůsobí zrovna stabilním dojmem, navíc je zde personální propojení s Kolibříkem.
Porovnával jsem Bidli s bezdodavatele a přiřážka ke spotřebe mi vycházela s mojí spotřebou nas tejné úrovni jako přirížka v podobě denní ceny u bezdodavatele, takže toto úplně neřeším. Akorát se nechci někam upsat a koukat, jak to za 14 dnů zase položí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků