Milos píše:@minarjo: A když malý dodavatel skončí v insolvenci, nehrozí že zákazníci přijdou o zaplacené zálohy?
To bych se bál pouze tehdy, když bych platil zálohy převyšující výrazněji spotřebu. Tím že ale má spotřeba elektřiny je v jednotlivých měsících i celoročním souhrnu téměř stabilní (rozdíly do 10%), vždy zálohy nastavím tak, aby odpovídaly co nejvíc přesně měsíční reálné spotřebě. Třeba u poslední faktury Energie ČS (letošní srpen) jsem měl díky tomu nedoplatek 24 Kč - ani ho nechtěli zaplatit, převedli to do další faktury, tedy závěrečné po pádu, stále na ni čekám. Pak mi ten krach nemůže vadit, když zálohy odpovídají realitě a pohledávky (vyšší než řekněme do 500 Kč) nemám já vůči nim ani naopak. Chápu, že větší problém je to u kolísavé spotřeby, kdy záloha daného měsíce neodpovídá někdy i výrazněji spotřebě v témže měsíci, tedy typicky u topení plynem.
-- 15. 11. 2021 10:04 --@dr._lukas, Arwenova:
U Energie ČS jsem byl několik let a za tu dobu jsem ušetřil minimálně 5x tolik, kolik mě teď stály navíc ty tři týdny pod DPI PRE, tedy za mě pohoda. Rozdíly dominantních a alternativních dodavatelů byly a stále jsou zkrátka mnohdy enormní, i v desítkách procent (v měsíčním paušálu silové elektřiny i přes 100%, tedy více jak dvojnásobek u PRE a podobných).
A PROČ jste "strávili mládí" s telefonem u ucha, když to nebylo vůbec třeba? Upřímně řečeno vaše chyba, že jste si vybrali ty obří dodavatele, u kterých se dal přetlak zájemců čekat, také jsem ty fronty v Praze před pobočkami PRE či PPAS nechápal (a to i mladí lidé, co s počítačem umí). Já nad tou změnou strávil maximálně hodinu: do půl hodiny hledání výhodné nabídky, 20 minut u Elimon vyplnění online smlouvy, její tisk, podpis a zabalení do obálky a 10 minut cesta do nejbližší poštovní schránky (což nemusím počítat, bylo to cestou do práce). A teď poté co Elimon doručil rozpis záloh, tak tři minuty změna trvalého příkazu. Fakt stačí přemýšlet, kde to bude rychlé a snadné, a nejít cestou davu, tedy většina k těm co dělají DPI.