Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
maondra píše:...tak mi přišel dopis od GAS international (člen skupiny LAMA Energy), že od příštího roku zvyšují ceny a mění obchodní podmínky. Jsem jejich klientem díky tomu, že moje odběrná místa Fosfa přeprodala. Neměla jsem čas to letos řešit. Došlo někomu něco od nich, resp. je tady někdo též jejich klientem - odběratelem ? Přemýšlím co s tím? Jaké budu platit zálohy od ledna? atd...má cenu jim volat?
swenak píše:Ha, díky, to mi uteklo, zítra volám:)
maondra píše:Může sem prosím někdo hodit, jaká je cena u ČEZ - po telefonu nebo na pobočce za Mwh elektřina? Doba neurčitá.
To co mi paní hodila do emailu ceník - není vůbec zajímavé.
D.roak píše:swenak píše:Ha, díky, to mi uteklo, zítra volám:)
pokud máš v rodině někoho kdo ma ZTP tak tam ma ještě lepší cenu než neurčitou ale cca o 100 na mwh
yndezit píše:Řeším stejnou situaci jako bývalý klient Fosfy. Ale předem jeden dotaz, víte o jiném ceníku, než o tom původním od Fosfy, který by pro nás, bývalé klienty Fosfy, doposud platil? Protože při červnovém převodu zákazníků přišel dopis, že se nic nemění, vše zůstává. S GasInt ani s Lamou jsme nic nepodepisovali, beru to tedy tak, že až doposud pro nás platí ceníky Fosfy. Nebo se mýlím?
Jinak situaci budeme asi řešit přechodem k jinému odběrateli s co nejkratší výpovědbí lhůtou, upisovat se teď někomu nevidím jako dobré řešení.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků