xls píše:Tak se ceníkama se ČEZ chová opravdu sprostě. Z DPI šlo přes web zadat jen ty "v akci" a ještě s fixací, kromě toho "v akci" je na prosto zavádějící. Před pár lety jsem kvůli jejich čachrům na webu s ceníky odešel, protože se to hemžilo ceníky s podobným názvem, které byly rok výhodné, druhý rok se zázračně změnily na ten nejhorší, na webu bylo všechno rozházené tak, aby se nic nedalo najít. Vypovědět rychle se dalo jen když oznámili zdražení, takže když oznámili zdražení, zadal jsem výpověď, pak u toho oznámení na webu změnili datum o měsíc na pozdější - a že vypovědět nejde. Ještě že si dělám screeshoty.
Dneska má skrytý a retenční nabídky každá firma. Moje pani má např. měsíční paušál na telefon 50Kč, neomezený volání, neomezený data. Který operátor tohle běžně nabízí?
Prostě to tak je, nesmíš mít línou hubu. ČEZ momentálně nabízí velmi solidní cenu na neurčito a tohle byl bonus navíc. Místo aby jste byli rádi, že něco takovýho nabízí, tak je borci ještě budou peskovat a na facebooku jim psát, že jsou podvodníci, protože si dovolí dát někomu něco levněji když si řekne.