Aktualne nejvyhodnejsi dodavatel elektriny

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tobias1 29. 12. 2021 18:55

Ahoj, dnes jsem poprvé zavolal na Čez 800 810 820, že chci změnit tarif. Paní nabízela pouze akcni drahé ceny. Tak jsem podruhé asi za hodinu zavolal tentokráte na 800 900 700 a řekl jsem cituji: Dobrý den, chtěl bych změnit tarif z doby neurčité na smlouvu Elektřina na 1 rok na míru. K mému překvapení( čekal jsem, že budu volat aspoň 10x) paní odpověděla, že se jedná o skrytou nabídku, ale že to se mnou uzavře. Cenik je od 8.10.Uzavřel jsem i plyn.
tobias1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bufalobil1 29. 12. 2021 19:42

A šel jsi z DPI do neurčita?
bufalobil1
Nadšenec

Odeslat příspěvekod tobias1 29. 12. 2021 19:48

Ano, od skautů
tobias1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Korzaik 29. 12. 2021 19:56

Máte nějakou kliku, já dostal akorát pojeb, že je záznam v systému (sám ho vidím v samoobsluze), že už jsem změnu tarifu chtěl a že už mi minule řekli, že to nejde. :-D Každý požadavek ale asi nezaznamenávají, ten první tam nemám. To by jinak někoho, kdo tam volá 10x, asi museli střílet. :-D
No ale nejsem z DPI, mám standardní přechod v prosinci.
Prý by to šlo, kdybych u nich byl od října.
Korzaik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod jirikaplan 5. 1. 2022 07:37

Omlouvam se, ze jsem do vlakna o el. zanesl plyn, ale reagoval jsem na prispevek z tusim 9.12, kde se jednalo o ceniky cezu a ceny jak el. tak plynu. Plyn je pro me jaksi zasadnejsi vzhledem k jeho vetsi spotrebe nez el.
jirikaplan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod beet 5. 1. 2022 14:50

Namáte někdo info jak je to s tím tarifem na míru po Novém roce?
Podlehl jsem uspokojení po přechodu z DPI na dobu neurčitou a nestaral se. Čtu to tady až teď.
Někde jsem zahlídl, že by to měly být skryté ceníky pro zaměstnance a dlouholeté zákazníky. Sice jsme přecházeli Skaut->DPI->neurčito, ale na druhém odběrném místě pod stejným účtem máme ČEZ už víc než 10 let.
beet
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka