A já zase to vidím tak, že to jejich zdůvodnění dává docela smysl. To taky nebývá pravidlem. Oni říkají - průběhové měření je náročnější na administraci a fakturování, a tak přidáváme 150 korun k marži a u neprůběhového zůstáváme na současné. Nemá smysl se dohadovat, jestli to je o tolik nebo o tolik, ale věřím tomu, že ty náklady tam opravdu vyšší jsou.
S tím, že dřív stačila marže 150... Dřív mi na 5 rohlíků stačilo 5 korun a dneska je to 15. To vlastně i celkem vychází, ne?
navíc oni musí z pohledu jejich byznysu řešit celkem zásadní věc - lidi šetří a jejich prodej tím pádem klesá. Já je nechci bezhlavě hájit na základě nějakých sympatií, ale snažím se na to podívat i z jejich strany. A za mě se to dá pochopit, bylo to dobře komunikované a navíc jejich produkt je pořád dobrý a ve srovnání s konkurencí obstojí.
Já dneska taky koukal na různé stránky a u PPAS jsem si říkal přesně to samé! Taky by mě to zajímalo, ale vzhledem k tomu, že se to bojí transparentně dát na svůj web, předpokládám, že to nebude nic extra. Ale určitě kouknu na ten druhý tip.