Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
... píše:A ty naklady na nove jaderne ekektrarny uhradi CEZu kdo?
Mufinmufi píše:Tak nakonec se mi dnes ozvali a opravili to. Naštěstí to tam neřeší "robot" se šablonovitými odpověďmi jako u ČEZu.
yndezit píše:Ppas horor, na podzim jsem k nim převáděl několik elektroměrů a plynoměrů v rodině, většinou od Fonergy.
Fonergy ukončila už 2 místa k 31.12., ale Ppas má počátek odběru až v únoru, zatím nedali ani smlouvu, nic...
A provolat se někam je porod.
yndezit píše:Ppas horor, na podzim jsem k nim převáděl několik elektroměrů a plynoměrů v rodině, většinou od Fonergy.
Fonergy ukončila už 2 místa k 31.12., ale Ppas má počátek odběru až v únoru, zatím nedali ani smlouvu, nic...
yndezit píše:yndezit píše:Ppas horor, na podzim jsem k nim převáděl několik elektroměrů a plynoměrů v rodině, většinou od Fonergy.
Dodatek, Ppas dvě operátorky si to přehazují, a prý se někdo dnes nebo zítra ozve. Ale oni nic neudělali špatně, výpovědní lhůta 3 měsíce, času dost.
ČEZ distribuce už mezitím poslal poštou upomínky, že obě babičky spadly s ním do Bezesmluvního vztahu. A jejich operátorka tvrdí, že po měsíci už začnou technici aktivovat, a chtít odpojovat elektroměry. Což bude počátek února, až potom, co se ppas hodlá uráčet.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků