Aktualne nejvyhodnejsi dodavatel elektriny

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tulum 3. 9. 2024 07:56

miromen4 píše:Všem diky za zkušenosti. No zitra jim zavolam a uvidi se jestli se domluvime.

Jak už Ti poradil mojmax, mám podobnou spotřebu jako Ty (aktuálně jsem do konce roku u ČEZu) s tím, že jsem na webu PPS zanechal na sebe koncem minulého týdne kontakt se zájmem o jejich produkty. Ještě ten den se mi ozvala senior referent aktivních obchodů a nabídla mi na dva roky následující ceník:
Obrázek

S mojí spotřebou 2-3 MWh/rok a se vstupním bonusem 2500 Kč do prvního vyúčtování nebylo prakticky co řešit o<:)
Naposledy upravil tulum dne 3. 9. 2024 08:03, celkově upraveno 2
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod retron 3. 9. 2024 07:58

hyper9 píše:Kolik dní je "na poslední chvíli" a jak velký přestih už se stíhá v pohodě?

online nešlo zadat datum připojení dříve než za dvacet dní
mě připojili asi od pátého dne v měsíci, měli na to cca měsíc
FIX na 2 roky 5/24 nabízejí každému, i stávajícím zákazníkům, kterým končí produkt na dobu určitou
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod tulum 3. 9. 2024 08:20

Jasně, ten ceník není žádná retence, ale s tím vstupním bonusem 2500 Kč a s ročním odběrem v řádku jednotek MWh je to na poměry PPS dobrá nabídka.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PULPANM 3. 9. 2024 08:59

curvecardik3 píše:Jen retence u PPAS nestojí za nic, stávajícímu zákazníkovi
se 4 odběrnými místy nenabídnou nic než oficiální ceníky bez bonusů.

Přesně tak jsem to měl taky, z retence mě odkázali na nabídku na webu, nic víc
PULPANM
Diskutér

Odeslat příspěvekod tom brava 3. 9. 2024 13:50

A vyskočit od PPASu na 1-2 měsíce někde jinde a vrátit se k PPAS jako "nový" projde opět s nárokem na bonus?
podle pravidel akce by to mělo jít..
https://www.ppas.cz/pece-podpora/chci-s ... aznikem#s2
Naposledy upravil tom brava dne 3. 9. 2024 15:11, celkově upraveno 1
tom brava
Diskutér

Odeslat příspěvekod miromen4 3. 9. 2024 14:54

tulum píše:
miromen4 píše:Všem diky za zkušenosti. No zitra jim zavolam a uvidi se jestli se domluvime.

Jak už Ti poradil mojmax, mám podobnou spotřebu jako Ty (aktuálně jsem do konce roku u ČEZu) s tím, že jsem na webu PPS zanechal na sebe koncem minulého týdne kontakt se zájmem o jejich produkty. Ještě ten den se mi ozvala senior referent aktivních obchodů a nabídla mi na dva roky následující ceník:
Obrázek

S mojí spotřebou 2-3 MWh/rok a se vstupním bonusem 2500 Kč do prvního vyúčtování nebylo prakticky co řešit o<:)

Taky jsem dnes nechal na sebe kontakt a po cca 3h jsem byl kontaktován.
Dostal jsem stejnou nabídku tedy tu, která je normálně veřejná. Komunikace včetně zodpovězených otázek proběhla bez připomínek. Do cca 30min jsem obdržel email s dokumenty včetně podrobného rozpisu cen i te celkové.
Takže to vypadá, že si "plácneme".
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Návštěvník

Odeslat příspěvekod abyx 3. 9. 2024 16:40

Tak koukám, že nás je víc na tom podobně. Taky mám 3letý fix u Čezu, který končí 10.12.
Jak to je u téhle nabídky od PPAS?
Bonus je jen při objednávce online? A je možno zadat přepojení až toho 10.12.? Ty ceny nevypadají vůbec špatně a pokud by byl i ten bonus, tak bych do toho asi šel, ale rád bych dojel tu smlouvu u Čezu až do konce.
abyx
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hyper9 3. 9. 2024 16:43

Bonus je jen při online sjednání nové smlouvy: https://www.ppas.cz/nabidka-elektrina
Když žádáš o novou smlouvu, tak tam uvádíš, kdy ti končí předchozí smlouva, aby se mohlo navázat.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod miromen4 3. 9. 2024 16:50

Klasika podepiše se plna moc a oni se o odchod od čez postaraji za tebe. Veškere formulaře pro podpis zašlou do emailu.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hyper9 3. 9. 2024 17:01

Já jsem si Fonergy vypověděl sám a do PPAS jsem jenom nahlásil, že smlouva je ukončená a termín. Pro mě je to takhle lepší - asi rychlejší a mám to víc pod kontrolou.
hyper9
Diskutér

Odeslat příspěvekod retron 3. 9. 2024 19:32

ale pozor PPAS vyžaduje (jako jediná) podepsat plnou moc, ikdyž si řešíte ukončení původní smlouvy sami
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod xls 3. 9. 2024 19:48

Nevíte někdo, jak vypovědět PPAS smlouvu? Žádný jejich formulář jsem nenašel, ideálně nějak mailem nebo přes DS.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod retron 3. 9. 2024 20:43

ideálně přes jejich portál zadat požadavek
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod myšpulín 4. 9. 2024 07:30

Tak mi od ČEZu přily nové ceny pro další období, 3 letý fix mi končí 14.10.
V hlavě jsem měl, že mám smlouvu až někdy od listopadu - prosince.
Naklikal jsem si přechod k PPAS, tak snad se to stihne, v emailu mi ČEZ píše: V případě, že se změnami nesouhlasíte, můžete závazek ze smlouvy bez postihu vypovědět, a to nejpozději desátý den před účinností změn.
Ve smlouvě se zase píše o 20 dnech.
myšpulín
Diskutér

Odeslat příspěvekod wit.cz 4. 9. 2024 07:37

Také jsem přemýšlel o fixu u PPAS, ale zůstanu na měsíčním spotu u bezdodavatele. Se spotřebou 1.4 MWh přijdu v negativním scénáři sotva o pár stovek. Ani ten bonus by to moc vytrhnul, za předpokladu, že průměrná roční cena bude někde okolo 3500 s DPH.
wit.cz
Diskutér

Předchozí stránkaDalší stránka