Aktualne nejvyhodnejsi dodavatel elektriny

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod T.E.CH 11. 9. 2024 12:42

Oni mají málo lidí, aby mohli být levní....
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 11. 9. 2024 12:54

To je omluvenka jak pojď na mě z boku. Asi bych zde musel zveřejnit rozhovor/y jak si z huby děla dobry den.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Návštěvník

Odeslat příspěvekod T.E.CH 11. 9. 2024 12:59

Nechci omlouvat.jen konstatuji....Lidskej faktor je problém, kdyby řekl na rovinu jak to bude udělal by lépe. Ale víš jak to je.... bojí se, aby nepřišel o zákazníka. Jsou blázni co když to nemaj hned, můžou se *****. Třeba narcisti...ale to už jsme jinde.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod miromen4 11. 9. 2024 17:07

Tak teď jsem měl znova hovor se stejnou osobou a to se neda komentovat jinak než velky špatny. Koktani, zadrhavani, nemam PC, z meho to nejde, ono je to složite do patku mam PC slibene atd. atd.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Návštěvník

Odeslat příspěvekod T.E.CH 12. 9. 2024 08:53

To vypadá na osobu placenou státem, neboli chráněná dílna.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod beet 12. 9. 2024 10:16

curvecardik3 píše:České teplo od 1.10.2024 cena 2,395 Kč/kWh bez DPH, dále 99,00 Kč/měsíc bez DPH. Má někdo s dodavatelem "České teplo" zkušenosti"? Pro spotřebu 1,6 MWh ročně se mi to jeví jako dobrá volba.

Taky by mě zajímalo jestli má někdo zkušenosti.

Jsem zajásal, protože při mé spotřebě 8MWh ročně to vychází líp než Yello. Jenže co jsem se dočetl na jejich stránkách, tak je to bez fixu. Já bych nějakou jistotu chtěl.
beet
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bigzachod 12. 9. 2024 11:20

Prosím pěkně, když chci dát výpověď čezu a přejít jinam, tak k tomu slouží tento formulář? https://www.cez.cz/webpublic/file/edee/ ... vy-ele.pdf
a zvolím na dodávku elektřiny že? ale třeba konečný stav samozřejmě ještě nevím... dělám to prvně, tak se raději ptám, a pak by mě měl kontaktovat čez s lepší nabídkou...

Dále, už má někdo ten yello a prostudovanou smlouvu? trošku se u nich bojím, dle recenzí si lidé stěžují, že jim to v době energetické krize zvedli i u smluv s fixací, kde rozeznávají časovou fixaci a garanci ceny...
bigzachod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod retron 12. 9. 2024 12:46

můžeš to uvést do požadavků v ČEZ online, obratem by měla dorazit akceptace výpovědi

@ Yello: to je nabídka fix na 2 roky, konkrétně ten Boreas?
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Vesuvak 12. 9. 2024 21:47

EON mi nabidl smlouvu na 2 roky, s tim ze do prvniho roku při spotřebe cca 2,5MWh mi dal slevu 3025,- z celkové ceny. Do druheho roku už bohužel ne. Škoda, protože mi prvni rok vychazi v celkové sumě jako měl Epet tu Holiday akci
Vesuvak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod T.E.CH 13. 9. 2024 08:55

Ber Yellow za 2450/2690+3000 a vyřešeno...
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Vesuvak 13. 9. 2024 09:59

Na nabidku yello čekam 2 tydny, a to jsem jim 2x volal, psal email a psal dotaz z jejich webu….. možna se dočkam….někdy :-)
Vesuvak
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zvirek 13. 9. 2024 10:33

Podle mě ne, už maj plno a měli by problém dodržet slibované. Holt, někdy kdo chce víc, nemá nic :-)
zvirek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod T.E.CH 13. 9. 2024 12:17

Nemaj, včera přišel email...
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wit.cz 13. 9. 2024 16:43

miromen4 píše:
Taki píše:YELLO dnes nabídlo mailem toto:
S bonusem 3.000 (3.630 vč. DPH) do prvních dvou faktur:
- 2.590 / 120 ("Charon" bez garance ceny na 2 roky),
- 2.690 / 120 ("Styx" s garancí ceny na 2 roky),
bez bonusu:
- 2.450 / 120 ("Boreas")

Takže na webu ten ceník k bonusu (3.999) mají notně neaktuální.
A Slavík teda vyjednal velký slabý (když nabízí Yello každýmu cenu levnější o 49.- Kč za MWh než co zajistili skauti)

S tou mojí pidi spotřebou jdu do styxu.

Stejnou nabídku jsem dnes emailem taky dostal.

Mně dnes přišlo:
Kód: Vybrat vše
na základě Vaší poptávky na našich stránkách Vám v příloze zasílám náš aktuálně nejlevnější ceník pro nově příchozí odběry s garancí ceny na 24 měsíců.

A v příloze jen ten Boreas.
Tak nevím, jestli si o ten Styx musím někde vysloveně říct nebo co :hm
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod Mrusnok 13. 9. 2024 17:46

Pražská plynárenská nevrací přeplatky z vyúčtování, ale započítává je na úhradu budoucích záloh. Nefér přístup. Po konci fixace s nimi končím.
Podstatné není dluhy splatit, ale spíš to je být schopen splácet.
Mrusnok
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka