Aktualne nejvyhodnejsi dodavatel elektriny

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod wit.cz 16. 10. 2024 06:47

2690/120 bez DPH, produkt yello styx
<- Pod obrázkem najdete odkaz na platformu Portu, kde po registraci získáme oba 3 měsíce bez poplatků. Díky, kdo jste využil.
wit.cz
Diskutér

Odeslat příspěvekod vpe 16. 10. 2024 09:58

Styx neni primo u Yello ale u Junaka, ne?

V listopadu vsichni vydavani nove ceniky po zverejneni ERU, mesic pred nabehem 1.1. hadam, tak protosi myslim, ze i s touto cenou 3999 pohnou
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Milos 16. 10. 2024 10:07

Styx je "neveřejný" ceník dostupný pro všechny, stačí si u Yello o něj říct :-) Ještě mají ceníky Charon a Boreas, viz. viewtopic.php?p=13779439#p13779439 a další ceníky přes různé zprostředkovatele.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 16. 10. 2024 10:35

Ok, mas pravdu. Akorat ten boreas je pry nejak pro zamestnance pokud jsem dobre rozumel..

Nevi nekdo jak se ten bonus vyvrbi ve faktuře, je to jako uhrada (platba) jako treba u ppas a eon anebo se tim snizi polozka “spotreba elektriny”? Tedy neni videt nahore ve fakture “za kolik bylo normalne spotrebovano bez slevy”?

Yello ma ty divny zjednoduseny faktury, ktery vypadaji jinak…
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod retron 16. 10. 2024 10:52

má Yello portál/appku, kde lze šíbovat se zálohami a platit kartou? Ptám se pro kamaráda :D
retron
Přeborník

Odeslat příspěvekod Milos 16. 10. 2024 13:20

Z toho odkazu ale neklient Yello nezjistí, co všechno lze přes jejich portál/samoobsluhu měnit a zda jde zálohy platit kartou :nenapadne

EDIT: Když se člověk podívá na to video, které je u tlačítka "Aktivovat přístup", tak některé věci zjistí O:-) Případně lze odpovědi najít v sekci Časté otázky https://www.yello.cz/cs/caste-otazky/ , kliknout na Zálohy a tam jsou informace "Jak se hradí zálohy?" a "Jak si snížím nebo zvýším zálohy?".

Přímá odpověď pro @retrona je tedy ANO a ANO ;-)
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod pivinecek 16. 10. 2024 16:55

Budu na 2 odběrná místa dávat Yello, má někdo doporučující kód a byl by ochoten se rozdělit o odměnu za doporučeni?
K dispozici zaměstnanecké slevy na Samsung
promo kódy v mém profilu (zeměkoule u jména) nebo SZ. Revolut, Vivid Card, Raiffeisenbank, IN100 české dráhy.
pivinecek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 18. 10. 2024 07:45

Povedlo se někomu retenci ČEZ přesvědčit na těch 2.530 Kč / MWh? Retence tvrdí, že tohle nenabízí a neví kdo to a za jakých podmínek dostal. Jsou svolní jen na 2.730 / rok, nebo 2.630 / 2 roky.

Obdobně se zeptám u PPAS jak donutit retenci, aby začala komunikovat. Přišly mi pouze 2 emaily o předání na "jiné oddělení" a pak 1 email s potvrzením výpovědi jakoby snad ani neměli zájem o to si mě jako zákazníka udržet.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod T.E.CH 18. 10. 2024 09:14

Yello má 2450,-
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xls 18. 10. 2024 09:59

S retencemi je to divné. Vypadá to, že ze strany stávajících dodavatelů totální nezájem.

V loňském roce jsem se dohodl s retencí ČEZu, že mi letos budou končit 3 místa, tak mi dali číslo, abych tam v srpnu zavolal a domluvil prodloužení, a nedopadlo to jako vloni, kdy jsem přešel (s jiným místem) k jinému dodavateli, protože normální ČEZ poslal naprosto směšnou nabídku a retence ČEZ začala otravovat až pár dnů před převodem. Tak jsem tam 3 dny volal a nedovolal se, všechno jsem vypověděl a podepsal u nového dodavatele. S takovým jednáním ať si trhnou.

Letos mi končila jedna smlouva u PPAS, standardní podmínky pro prodloužení nepřijatelné. Tak jsem jim poslal dotaz přes portál, kde mi až za týden odpověděli v 5 slovech s nabídkou ceny, u které ale nebylo jasné, jestli je s DPH nebo bez. To jsem měl ale už pár dnů uzavřenou novou výhodnou nabídku jinde, protože kdybych na jejich odpověď čekal, tak tak skončí.

No nic, počítám, že až smlouvy zase doběhnou, bude lepší vypovědět a uzavřít to nejlepší na trhu než se snažit dovést stávající dodavatele k rozumu.
xls
Inventář

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 18. 10. 2024 14:09

T.E.CH píše:Yello má 2450,-

Ale s fixem na 2 roky... Já preferuji jen 1 rok, protože ceny mají tendenci klesat.
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod T.E.CH 18. 10. 2024 15:47

2450 je dobře i na dva roky. Lze i 2650 +3000 ... to lze rozhodnout jen dle spotřeby.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mufinmufi 18. 10. 2024 15:56

2.450 Kč nabídne obchodník Yello, nebo retence? Odkázali mě na vyplnění formuláře na webu. Poslal jsem jim už předtím email, tak doufám ,že to nebude nabídka z jejich ceníku. Docela zvažuji se uvázat na 2 roky.

Rád bych zároveň převedl plyn, ale tam bohužel nečekám, že to asi bude taková hitparáda.
Mufinmufi
Diskutér

Odeslat příspěvekod pulmann 18. 10. 2024 16:01

Upsal jsem se k nim na ty dva roky.
Ale nevím, jestli jsem udělal dobře.
Očekávám, že cena půjde dolu.
A také je možnost sdílení FVE .
Třeba od někoho nakoupím za méně.
Mám odběr až od března příštího roku, takže pak můžu zrušit po začátku odběru.
pulmann
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka