Aktualne nejvyhodnejsi dodavatel elektriny

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod Disident 11. 12. 2021 19:24

Bude uznán samoodečet distributorům i při této změně "produktu" v rámi jednoho dodavatele čez ? Nebo to vezmou "odhadem" , tj. propočítáním průměru, bez ohledu na samoodečet ? Mám změnu Produktu od 10. 12. a tak bude výhodné nahlásit samoodečty.
Disident
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod vpe 11. 12. 2021 19:27

Jake “uznan”? Samoodecet bud je anebo neni anebo je zjevne vadny, napriklad kdyz periodicky odecet o tri dny pozdeji zjisti mensi stav nez samoodecteny (pak se ten samoodecet neuzna;-), popripade ta tvoje manipulace vytvori takovy schod, ze je to nemozne odebrat pres jistic X, ale to jen hadam. Pokud samoodectes zjevny nesmysl, asi tam CEZ posle kontrolu (delaji to nekdy pri zmene dodavatele z vlastniho podnetu).

Tedy manipulace by mela byt jen lehounka :-P
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Disident 11. 12. 2021 19:40

Je potřeba se učit, učit, učit nová slovíčka, tj. slovíčko "zelená optimalizace", proto před vstupem do nového Zeleného roku je třeba snížit spotřebu na úkor toho starého roku špinavé energie, čili udělat dobrý skutek pro takyekologii, na ja, richtig. :D :D :D
Poslat můžou, odjet musí, pesánek je vyprovodí jedna dvě. Stejně chce GasNet fotočku.
Myslel jsem to tak, zda čez vůbec zohlednuje najaké odečty v případě změny jen "Produktu" v rámci čez.
Doplnění:Řeším to z principu s ohledem ku světlým zeleným zítřkům společného Evropského nevytápěného mnohodomku. :love:
Nehledě na to, že jiní kolonovrti tady, schválně kvuli max 150Kč, ten Produkt mění až poslední den 31. 12. 2021, aby náhodou nezaplatili o těch max 150Kč typicky u plynu více. Jen aby se nepřepočítali a někdy nepodepsané návrhy smluv jim nezmizeli.
Naposledy upravil Disident dne 11. 12. 2021 20:15, celkově upraveno 2
Disident
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Jirka.2 11. 12. 2021 19:58

Při tomhle minimálním rozdílu cen nerozumím proč to řešit. U dpi to bylo opodstatněné, ale tohle?
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 13. 12. 2021 10:04

Tak tu mam novinku, jednomu clovickovi se to povedlo dneska sjednat. Kdyz se ptal, proc to pres vikend neslo, tak pry normalni operatori infolinky to delat nemuzou.

Tedy je pravdepodobne, ze prodejci z CEZ Prodej meli proste vikend a proto to nefungovalo. Doporucuji tedy tem, co to nevyslo, to zkusit jeste jednou a potom zde napsat, zdali uspeli!
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod Jirka.2 13. 12. 2021 11:06

To měl asi starou smlouvu, ted mě na infolince vyfákla, že i když jsem to měl slíbený na poslední místo, tak to už nelze, že to šlo minulý týden, tento týden už ne.
Jirka.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kockopes 13. 12. 2021 11:09

S474N píše:Tak tu mam novinku, jednomu clovickovi se to povedlo dneska sjednat. Kdyz se ptal, proc to pres vikend neslo, tak pry normalni operatori infolinky to delat nemuzou.

Tedy je pravdepodobne, ze prodejci z CEZ Prodej meli proste vikend a proto to nefungovalo. Doporucuji tedy tem, co to nevyslo, to zkusit jeste jednou a potom zde napsat, zdali uspeli!

Nebylo to zpětné volání na základě nějakého požadavku? Něco ve smyslu: Já to na infolince sjednat nemůžu, ale zavolá Vám prodejce přímo z prodeje? Tak to sjednával aspoň já. Bylo to ale v pátek.
kockopes
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Chercheur 13. 12. 2021 11:12

Faktem je, že já si svoji změnu produktu přes 800 900 700 partně také nesjednal s běžnou operátorkou, ledaže by ČEZ na této pozici zaměstnával inženýrky :)

Dnes oficiálně po telefonu dotažena změna v ČEZ online, takže v nesposlední řadě díky za zveřejnění této informace.
Chercheur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S474N 13. 12. 2021 11:20

kockopes: ano bylo. Takze cesta by mohla byt ta teda pozadat operatora, jestli by nemohl naplanovat zavolani obchodnika :mrgreen:
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Inventář

Odeslat příspěvekod tulum 13. 12. 2021 11:57

Tak potvrzuji, dneska sjednány 3 odběrná místa (2x el. a plyn) s tím, že jsem v sobotu byl operátorkou odmítnutý, ale sjednala mi na dnešek hovor s retenčním. Těm jsem celou situaci vysvětlil ve stylu, že si sama může ověřit, že jsem v sobotu skutečně volal a nebylo možné to již sjednat ačkoliv ještě ten samý den ráno to šlo a že by tedy ten den měl být ještě uznatelný a vyšlo to. Před pěti minutama el. podepsané a mám díky bohu tedy rovněž na tři roky pokoj. Určitě to ještě zkuste (než to úplně vychladne).
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Suky. 13. 12. 2021 12:19

Druhý bratr (také po přechodu z DPI) napoprvé dnes poslán k čertu (že je to možné jen pro smlouvy do 7.10.), ale druhá operátorka ho za pár minut převedla...
Suky.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dave_no 13. 12. 2021 12:34

Přes retenční dnes podepsán fix.
dave_no
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod polulin 13. 12. 2021 13:02

Před deseti minutama napodruhé přes linku 3x OM. Paní zjevně vědela o co jde.
polulin
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dr._lukas 13. 12. 2021 16:58

A všichni jste podepsali fixy na 3 roky nebo volili ještě levnější ceny “pro vás na 2 roky”?
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod tomikm 13. 12. 2021 17:17

S474N píše:Tak tu mam novinku, jednomu clovickovi se to povedlo dneska sjednat. Kdyz se ptal, proc to pres vikend neslo, tak pry normalni operatori infolinky to delat nemuzou.

V sobotu ráno v 7:03 jsem normálně uzavřel na lince 911
tomikm
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka