Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Lowend píše:...nabídnuto 869 Kč/MWh na dva roky, okamžitě akceptováno
cinematic píše:Lowend píše:...nabídnuto 869 Kč/MWh na dva roky, okamžitě akceptováno
Jenom se zeptám, to je cena z nějakého ceníku, nebo to nabídli sami od sebe? Děkuji
abyx píše:Aktuální cena EE na PXE skoro 5300,- Kč/MWh. Za měsíc a půl nárust na dvojnásobek. V tomhle kontextu je cena kolem 2000,- Kč/MWh z říše snů![]()
https://www.kurzy.cz/komodity/cena-elektriny-graf-vyvoje-ceny/1MWh-czk-3-mesice?dat_field=1.11.2021&dat_field2=14.12.2021
A to je teprve půlka prosince ...
S474N píše:MarKom: takze ty jeste nejsi ani klientem? Respektive neni tvym dodavatelem stale CEZ? V tom pripade se logicky snazis marne, vzdyt se o tom uz psalo v navodu.
Lowend píše:Z ceniku, je pak prilohou dodatku. Jinak tri roky jsem chtel, ale jen 2 jsou mozne. I tak super,
mam snad na 2 roky klid..
vpe píše:Rekneme ze s DPH to bude v prumeru nekde mezi 2 Kc (vloni dobra cena) vs 6,40 Kc (letosni maximum zde v grafu).
V prumernem panelakobytu ta silovka ale nehraje moc roli, kdyz rocni spotreba je prumerne 0,6 az 1,4 MWh (udaj zde z fora, z vlastnich statistik a pruzkumu a to i pokud se na EL vari).
cinematic píše:Lowend píše:Z ceniku, je pak prilohou dodatku. Jinak tri roky jsem chtel, ale jen 2 jsou mozne. I tak super,
mam snad na 2 roky klid..
Díky za info...tak se mi podařilo domluvit plyn i elektřinu s retenčním oddělením podle ceníku Na míru z 8.10. Starší už prý nelze dávat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků