Milos píše:Tu jejich kalkulaci klidně můžeš ignorovat. Pro tebe jsou a budou důležité jejich měsíční ceníky, které se budou odvíjet od budoucího vývoje cen elektřiny.
No to asi nemuzu, protoze jejich ceniky nevychazi z aktualnich cen ale z prumernych cen za Q1 a o to jde...,. kdyz jsem argumentoval tim ,ze ze srovnavace mi vysla uplne jina nabidka, tak mi napsali toto:
Vážený pane,
V zaslané kalkulaci vycházíme z průměrné velkoobchodní ceny za první čtvrtletí roku 2023.
Ceny ze srovnávače jsou patrně z aktuálních cen.
Jak se ceny u "fixní"produktové řady pohybují jsme Vám zaslali v předchozím emailu.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Takze kdyz bych se rozhodl k nim ted jit, tak nedostanu cenu aktualni ale pul roku starou, ktera je ale prakticky stejna jako u meho soucastneho dodavatele a to je to co se tady snazim celou dobu rict ze neni v poradku i s ohledem na to co napsali v predchozi odpovedi o usporach atd...
Pokud je to ale tak ze mi nikdo nenabidne aktualni ceny, tak je otazka jestli ted dava smysl odchazet jinam a nepockat jestli Fonergy s tou cenou jeste dolu taky nepujde a nebo pripadne az to tedy budou pocitat z cen za Q2...