Aktualne nejvyhodnejsi dodavatel elektriny

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod tulum 10. 7. 2024 12:17

Půjdu rovněž do toho Epetu.
Měl jsem rozepsanou online smlouvu s tím, že ji dodělám později a mezitím mi od nich přišlo na email:

"Dobrý den,

všimli jsme si nedokončené objednávky pro přechod ke společnosti epet. Od získání levnější energie Vás dělí již jen pár kroků.

Dokončení provedete na tomto odkazu: ****.
Při sjednání online získáváte navíc slevu 1000 Kč.

Jestli váháte a nejste si jistí, k jaké ceně se zavazujete, zde najdete ceník.

S pozdravem,
tým společnosti epet"

Nevíte někdo něco víc o tomto bonusu ?
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod T.E.CH 10. 7. 2024 13:10

Ten bonus je snad jasnej ne...mají to bez práce.
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tulum 10. 7. 2024 13:23

To sice chápu, ale jakým způsobem ho zákazník získá - aby ho pak skutečně vyplatili. Je to někde ve smlouvě pak evidováno?
Zkoušel jsem volat na inforlinku, ale volají jedině nazpět..
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Milos 10. 7. 2024 16:35

Většina dodavatelů ten bonus za online sjednání smlouvy dává do prvního vyúčtování.
Milos
Inventář

Odeslat příspěvekod tulum 10. 7. 2024 17:29

Tak předpokládám, že zítra mi z infolinky zavolají nazpět, tak pak dám vědět, zda to skutečně bude promítnuto do prvního vyúčtování.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ripper6 11. 7. 2024 10:52

T.E.CH píše:Negativa ty jsou zcela všude , mají 150 000 klientů....vytočenej zákazník se vždy vybleje na net a až pak řeší.

Neni to nejak malo? To muze snadno krachnout, velikej dodavatel to spis ustoji napr CEZ, PPAS, PRE tyto zname, ty zvladli i tu krizi. Tohle pri prvni vlne ukonci cinnost a uleti jako ptak Kolibrik :D
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod tulum 11. 7. 2024 11:02

@ripper6
chlape, nevím, co pořád tak řešíš. Buď ber zajímavou nabídku nebo se dohaduj s těmi giganty.
Plus porovnávat Kolibříka s Epetem je zcela mimo mísu. Jejich možnosti přes holding Křetínského jsou úplně někde jinde.

To že si něde přečteč špatnou recenzi je standardní jev současné doby a vlastně se stejně ani z netu nedozvíš, jak to ve skutečnosti bylo. Už existují i agentury, kde se tomu zaměstnanci věnují a špiní na zakázku něčí konkurenci, jak jen to jde.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod T.E.CH 11. 7. 2024 11:15

ripper6 píše:
T.E.CH píše:Negativa ty jsou zcela všude , mají 150 000 klientů....vytočenej zákazník se vždy vybleje na net a až pak řeší.

Neni to nejak malo? To muze snadno krachnout, velikej dodavatel to spis ustoji napr CEZ, PPAS, PRE tyto zname, ty zvladli i tu krizi. Tohle pri prvni vlne ukonci cinnost a uleti jako ptak Kolibrik :D

Tvl, víš kdo je Křetínský ? :mrgreen:
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 11. 7. 2024 12:27

Nevim nikoho tak neznam :)

-- 11. 7. 2024 13:36 --

Tak hrajeme dal... ted prislo PRE a stahlo cenu uz na uvedenych 2640czk bez dph :)
Na 24 mesicu.
Jeste je ve hre CEZ, ten muze az bude volat cca toho 20.07. prekonat PRE... otazkou je prekona se a nebo uz to vzda? :D
ripper6
Poslední varování

Odeslat příspěvekod tulum 12. 7. 2024 08:13

tulum píše:Tak předpokládám, že zítra mi z infolinky zavolají nazpět, tak pak dám vědět, zda to skutečně bude promítnuto do prvního vyúčtování.

Tak z infolinky info, že ta sleva 1000 Kč za to online sjednání bude následně uplatněna v zálohovém kalendáři, kdy by měla být dílčím způsobem ponížena záloha na každý měsíc.
tulum
Nadšenec

Odeslat příspěvekod olympus720 15. 7. 2024 14:03

Z EPETu mám trochu rozporuplné pocity. Firma p. Křetínského dostala na jaře 2024 pokutu 18 milionů za fůzi s Gazela energy. Dnes je to dceřinka EPETu, má ale vyšší ceny. Když zavoláte do EPETu na infolinku, tak se vám na displayi mobilu objeví nápis Gazela Energy. Divné. V Gazele o tom nic nevědí. Chtěli jsme využít tarif plynu Happy Holiday formou online registrace, ale ani po pěti dnech nám nedorazila krom automatem potvrzené zprávy žádná informace, na infolinku je nemožné se dovolat. Tak nevíme, možná jsou totálně přetížení novými klienty, potom se ale divím bonusu 1000kč, o kterém však na jejich webu nic nenajdete. Obávám se, že až budu řešit přeplatky či odchod, který není jednoduchý (mají nastavené automatické prodlužování smlouvy), může nastat problém. Je jasné, že cílem je nabrat kvanta nových zákazníků, kteří první rok dostanou dobrou cenu, a v následujícím období si to firma vybere zpět.
olympus720
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod varta 18. 7. 2024 10:15

Zdravim, mate nieco proti Yello? Ponukli 2r fix za 2603,-/MWh, pripadne 1r za 2727,-/MWh cez porovnejenergie.cz, da sa momentalne zohnat nieco lepsie?
edit: ceny su uvedene bez DPH, stala mesacna platba je 99,-
Naposledy upravil varta dne 18. 7. 2024 15:32, celkově upraveno 1
varta
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod T.E.CH 18. 7. 2024 10:19

To je s DPH nebo bez ?
T.E.CH
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mojmax 18. 7. 2024 12:59

Řekl bych že bez DPH, otázka je jaký je fixní plat a také zda je tam nějaký bonus, za mě pořád vítězí PPAS s 2500 Kč bonusem - pro sazbu D02d.
mojmax
Diskutér

Odeslat příspěvekod Milos 18. 7. 2024 13:13

Kdo má malou spotřebu, vítězí u něj nabídky s bonusem a s malým fixním měsíčním poplatkem.
Kdo má velkou spotřebu, vítězí u něj nabídky s nízkou obchodní cenou elektřiny.
Milos
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka