Dlouhodobé trhy však naznačují pokles i v příštích letech. Na roky 2025 až 2028 obchodníci nakupují za nižší cenu než v současnosti.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekon ... pak-262097
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
curvecardik3 píše:TZB začíná být na nic, mají v tom spoustu chyb. Řadu bonusů neuvádí, anebo např. u Yello Watt - elektřina bonus 3000 Kč uvádí, ale zde ho nelze uplatnit.
Mufinmufi píše:Ozvala se vám teď někdy retence PPAS s nabídkou? ČEZ co vím zde z fóra dává 2.630 Kč za MWh.
Milos píše:curvecardik3 píše:TZB začíná být na nic, mají v tom spoustu chyb. Řadu bonusů neuvádí, anebo např. u Yello Watt - elektřina bonus 3000 Kč uvádí, ale zde ho nelze uplatnit.
Na to jsi přišel kde, že u jejich základního (nevýhodného) ceníku Watt nejde uplatnit bonus 3000Kč?
M4Touch F1 píše:Mufinmufi píše:Ozvala se vám teď někdy retence PPAS s nabídkou? ČEZ co vím zde z fóra dává 2.630 Kč za MWh.
Jo včera mi volali z retence z PPAS, primárně s fixem na 2 roky, já chtěl jen rok, roční fix vycházel 3090 Kč/MWh (D02d - plzeňsko), dvouletý myslím 2990 Kč/MWh (a to mi automaticky poslali nabídku emailem FIX NA 2 ROKY 05_24 za 2790 Kč/MWh a týpek říkal, že tuhle cenu neumí nabídnout, ale že toho můžu využít, ale chtěl jsem fix jen na rok).
Peněžní bonus nelze (jen pro nové zákazníky), jako jedinou výhodu uvedl, že už to začne platit od 1.11. (tedy o měsíc dříve, než mi končila fixace).
Takže jdu k ČEZ za 2890 Kč/MWh s fixem do 9/25 a bonus 2000Kč pro spotřebu 2MWh.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků