od Mufinmufi 25. 10. 2024 14:20
Retence ČEZ výborná. Sice jim to trvalo, ale ani nevynucovali podání výpovědi. Jedno OM jsem u nich ponechal za 2.630 bez DPH u elektřiny a 1.020 Kč bez DPH u nevyužívaného plynu. Úspora je ale ihned ještě tento měsíc, tak se to snad vykompenzuje vyšší cenou oproti konkurenci.
PPAS se mi konečně podařilo přesvědčit, aby poslali také nabídku z retence a dostal jsem 852 Kč bez DPH / 80 Kč měsíčně za plyn, což mi udělalo radost. Co mi neudělalo radost je elektřina za 2.790 Kč bez DPH. Je to totiž na 2 roky.
Komunikace s Yello je naprosto tristní a tarif za 2.450 Kč bez DPH snad koncákům ani neumí nabízet a je to pro zaměstnance. To mi ale řekli na info lince, protože už týden mi nebyl schopen zavolat obchodníl. Mám jít rovnou s elektřinou ke Skautům, aby to za 2.499 Kč bez DPH pak bylo u Yello? Je tam oproti PPAS úspora cca 300 Kč na MWh, tj. pro mě zhruba 1.200 Kč za rok = 2.400 Kč za 2 roky. Nevím jestli mi to za to stojí.
Nedal vám PPAS obdobně jako tomu bylo dříve nějaký bonus ke smlouvě?
Funkční odkaz pro 500 Kč za vytvoření účtu u Maxbanky, 100 EUR na Degiro, 5 GBP na Curve, až 1.000 USD v akciích na Interactive Brokers a -10% na provizi na krypto Binance (klikni na přezdívku => Mufinmufi <= u tohoto příspěvku).