Já jsem zase s přechodem k nim neměl problémy vůbec žádné, dokonce se zvládli přizpůsobit i když se eon chvíli vzpíral. Od té doby je komunikace v podstatě jen přes faktury, když se vyskytl přeplatek, poslali ho v podstatě hned. Když se mi stalo, že jsem neměl na účtu dost peněz na pravidelné inkaso, poslali slušné upozornění mailem a SMS a víc to neřešili.
Je fakt, že už nejsou nejlevnější, ale pro mě osobně těch (skoro doslova) pár korun ročně bohatě vyváží fakt, že mám smlouvu na dobu neurčitou. Až se mi u nich přestane líbit, prostě odejdu a basta. Když to srovnám s Bohemkou, od které jsem se snažil víc než rok vyvázat dědu, tak je to jednání na úplně jiné úrovni.
U těch cen je to takové ošemetné. Všichni "alternativní" dodavatelé je drží na +/- stejné úrovni (tedy alespoň ti, kteří se snaží jednat se zákazníky fér), jeden rok se dá pár korun ušetřit tady, druhý jinde. Mě osobně za to ty přechody nestojí, i když jsou snadné. Jiná situace je u "tradičních" dodavatelů a jejich produktů pro blby, kteří nejsou schopní přejít jinam (podobně jako účty u České spořitelny

. Kdybych si dnes měl vybírat znovu, tak si určitě vyjedu srovnání cen a pak si vyberu dle smluvních podmínek.