myšpulín píše:No já mám přechod od 3E naplánován k 1.11. smlouvu s novým dodavatelem jsem podepsal před týdnem snad to bude OK.
Teda to je dění za těch několik málo dnů...
Já jsem na základě zdejší diskuse (myšpulín a Marek Lutonský) ve středu 6.10.2021 elektronicky podepisoval přes Ušetřeno.cz obě dvě smlouvy - převod energií (elektřina a plyn) od 3E k novému dodavateli E.ONu. Smlouvy byly podepsány a řádně odeslány. Smlouva na elektřinu se mi už včera vrátila podepsaná i za stranu dodavatele E.ON. (tam by to snad mělo být v cajku ?) Elektrika: dle ceníku E.ON Energie, a.s. - Ceník Variant PRO+ 24 Červen 2021
Pokud jde o plyn (Plyn: dle ceníku E.ON Energie, a.s. - Ceník Variant PRO 24 Únor 2021), tak tam je smlouva podepsaná za mojí osobu a včera (úterý 12.10.2021) jsme jim zaslal i poslední požadovaný dokument - Souhlas s odstoupením od smlouvy o dodávce plynu od 3E. Původní termín pro doručení tohoto dokumentu byl ze strany "převodce" Ušetřeno.cz stanoven na úterý 19.10.2021, následně včera byl zkrácen na pátek 15.10.2021. Poslal jsem to včera (12.10.), což povrdili, ale stejně teď nevím na čem jsem, páč je jasný, že teď tam nejspíše všude panuje chaos... a na maily už nikdo nereaguje...
Měl jsem se rozhoupat dřív o tom žádná, ale sand to alespoň k něčemu bude...

Geocaching Charita - mahdy1666 - první trackovatelný transparentní bankovní účet č. 1666016660/0100 (geocaching nick: mahdy1666)