Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
jumpmans píše:dnes v 9:50 prevod 2 odbernych mist plynu na dobu neurcitou - puvodne nechteli, ale nechali se zlomit argumentem ze pred hodinou to slo a at si to overi. po kratke konzultaci se supervizorem to proslo.
Chercheur píše:Jakožto držitel průkazu ZTIP/P jsem se rozhodl také na Skauty nečekat a přejít na ZTP tarify ČEZu. Pochybuji, že je nové podmínky Skautů dokážou přebít.
bufalobil1 píše:Půjde určitě nahoru a to rychle. Jenom trochu doufám, že na smlouvě na dobu neurčitou budou další stasíce klientů a že si netroufnou to tak napálit jako fixy.
Taki píše:Já to nechávám vyhnít. Spíš by mě zajímalo, jestli si bude Kolibřík dál strhávat ze SIPO zálohy? Je třeba to SIPO natvrdo zrušit?
jirikaplan píše:No, tak nakonec jsem za cez zavolal, presel s obojim. Pani me tvrdila ze vnejblizsi dobe oznami nove ceny neurcita a budou zrejme vyssi jak fix, ale s tim, ze fix by se asi do konce roku nemel menit, nicmene pak se asi bude menit taky. Tak tezko rict co bude. Asi plynule prejdu na forum o FVE.
dave_no píše:Jak je možný, že jednomu řeknou to a druhýmu tamto? To je tak random? To nemůže být ani podle ksichtu, když ho nevidí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků