Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
Marek Lutonský píše:Provize pro skauty je pro mě jeden z důvodů, proč jsou mi jako zprostředkovatel sympatičtí. A když k tomu byly sazby jedny z nejnižších na trhu, byl jsem s jejich nabídkou spokojený. Jestli přijdou s dobrou nabídkou, nemám důvod o ní nepřemýšlet.
Tak po mě na stránkách ČEZ Distribuce při zadávání samoodečtu chtěli fotku. Vypsalo mi to "Upozornění Zadané údaje neodpovídají očekávaným hodnotám. Požadavek byl předán k posouzení našimi pracovníky. Pokud máte fotografii samoodečtu přiložte do přílohy. Do přílohy je možné vložit více dokumentů a odeslat pouze jednou.". Tu fotku elektroměru jsem jim samozřejmě přiložil.dr._lukas píše:ČEZ po mě žádnou fotku nechtěl, samodečet přijal a hned zpracoval.
xls píše:...
Jinak na ten SKAUTSKÝ TUNEL jsem se rozhodl podat trestní oznámení. Celá ta historie s Kolibříkem je klasický český tunel, kdy se lidi, kteří výběr dodavatele organizovali rozhodli, obohatit na úkor skautů a zákazníkům přitom způsobili miliardové škody. Ať si to užijí v base.
Marek Lutonský píše:Vůbec nerozumím smyslu trestního oznámení. Když jste nesouhlasili s tím, jak vybrali nového dodavatele, proč jste u nich tedy zůstávali a jednoduše při změně nepřešli jinam? Nebo nepodali trestní oznámení tenkrát, když to podle vás byl trestný čin?
cinematic píše:Kolibřík jednoduše dojel na spekulace. Krátkodobé nákupy a nedostatečné zajištění komodity pro dlouhodobé smlouvy. Ve smlouvě ale máme všichni podepsáno, za jakých podmínek platí do konce roku 2022. Tyto podmínky nebyly ze strany dodavatele dodrženy a za to musí nést odpovědnost.
Marek Lutonský píše:Provize pro skauty je pro mě jeden z důvodů, proč jsou mi jako zprostředkovatel sympatičtí. A když k tomu byly sazby jedny z nejnižších na trhu, byl jsem s jejich nabídkou spokojený. Jestli přijdou s dobrou nabídkou, nemám důvod o ní nepřemýšlet.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků