Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
K přechodu na standardní smlouvu z režimu dodavatele poslední instance na adrese XYZ, dojde během dvou až tří týdnů a budeme Vás o tom informovat.
Ve středu odpoledne plánujeme rozeslat nové nabídky. Vyčkejte, je zvytečné nás zatím v tomto kontaktovat.
Já příliš v klidu nejsem. Ano, peníze za to co se nespotřebuje budou při odchodu z DPI muset vrátit což je dobře. Já bych ale raději kdyby mi tyto peníze ležely na mým bankovním účtu a něco málo se úročily než někde na účtu DPI s čehož nic nemám a nemohu s nimi podle potřeby disponovat. Ne příliš rád sleduji jak mi z účtu mizí takové velké částky.ripper6 píše:Dik za info, tak pro nas v klidu, pokud to musi proste pak vratit, tak jim tam das 100 000czk a pak ti 98 000czk klidne vrati a je toBudes to brat jako ulozeni uspor, penize jako odepises a potom se budes tesit na to
Já jsem sice ožralej nebyl a do ničeho jsem nekopal a přes to mi letos před necelým měsícem odešel na věčnost 21 let starý plynový kotel a i kdybych plynem chtěl topit tak mám bohužel smůlu. DPI to ale nezajímá. Paní z innogy jsem to dnes po telefonu mluvil, ale údajně mi ty vysoké zálohy nemohla kvůli tomu o více než těch 20% na 2 měsíce (listopad, prosinec) snížit. Nyní za takové situace přemýšlím jestli si pořizovat nový plynový kotel což je další neplánovaná nemalá investice.ripper6 píše:Jeste vtip by bylo jim rict, ze jsem byl vozralej a kopnul do kamen a ted me ty kamna stejne nejdou... jestli to musim stejne platit?
Mimonik píše:Nevim, jestli uz to tu bylo, ale zitra by skauti meli neco poslat.
- Kód: Vybrat vše
Ve středu odpoledne plánujeme rozeslat nové nabídky. Vyčkejte, je zvytečné nás zatím v tomto kontaktovat.
vlazy píše:Nyní jsem zvědavý jak vysoké zálohy mi určí DPI za elektřinu. Prozatím mi nic nezaslali a doufám, že snad na poslední chvíli nebudou chtít i zálohu za říjen tak jak innogy za plyn.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků