Skautská energie

Vytápění, klimatizace, obnovitelné zdroje, nové materiály

Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz

Odeslat příspěvekod vpe 27. 10. 2021 19:01

“ Paradoxně prý bude rychlejší, když mi to pošle poštou”

Coze, takze ty jsi jeste ani nepodepsal smlouvu, plnou moc, nic? :+)

Vlastne ti to jeste ani neodeslali Ceskou postou?
<- Investown bonus 750-1000 Kč (nemovitosti, zhodnoceni i 11,5% pa)
<- Patria kod 1000 - klikni na muj nick vlevo
<- Tipli 300 Kč, REVOLUT, … Allegro 200,-
<~ MBank kod 1000,- - Klikni v profilu
<~ XTB 15€ v akciích za reg.
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod cinematic 27. 10. 2021 19:03

ripper6: prý by ty podklady do mailu museli připravit v jiném oddělení, kde jsou teď zahlceni a trvalo by to dýl, ale v papírové podobě to jde rovnou od ní
cinematic
Návštěvník

Odeslat příspěvekod vpe 27. 10. 2021 19:03

V zak. uctu tu smlouvu vidite az po aktivaci, tedy az po zaevidovani podpisu z vasi strany ne? Ucinnost nastane az dnem zahajeni dodavky. Jen tipuji.

Tak až někomu od Bohemky a nebo od kolibříka zaháji ČEZ dodávku, tak určitě napište datum zahájení dodávky ;-))
Naposledy upravil vpe dne 27. 10. 2021 19:04, celkově upraveno 1
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Jan_21 27. 10. 2021 19:04

ripper6 píše:Osobnee: vidis a ja tam u toho CEZ nemam nic, v systemu je stale ze nemam odberne misto :D
Ackoliv dnes jsem tam volal a potvrdila me ze papiry maj, je to podepsane, je to poslane na spravne oddeleni a bude se resit :)
Bohuzel jedine nekdy tam co tyden zavolat a proste cekat, hadam ze tam bude naval takovej at uz je to CEZ, PRE, PPAS, Innogy ze to bude dodavka tak za 20dnu :(

Mám to úplně stejně. Smlouvu jsem podepsal 17. a ten den jsem ještě volal na infolinku a potvrdili mi předání na příslušné oddělení. S tím, že mám počítat s připojením 9.11. Včera jsem tam volal, abych to případně urychlil a už na infolince mluvili o 18.11. S tím, že to urychlit nejde.
Jan_21
Návštěvník

Odeslat příspěvekod dave_no 27. 10. 2021 19:08

Minulou neděli jsem převádel jedno odběrný místo a paní mi taky tvrdila, že to poštou bude rychlejší. Ve středu to přišlo, ve čtvrtek jsem skenoval zpět na email. Doteď mi nepotvrdili přijetí. Minulé pondělí jsem převáděl další odběrný místo, tentokrát všechno přes email a v neděli přišlo potvrzení. Takže poštou to rozhodně rychlejší není.
dave_no
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cinematic 27. 10. 2021 19:11

A řešíte někdo ty plné moci, posílali jste někam odvolání (Kolibřík/Občanům sro)?
cinematic
Návštěvník

Odeslat příspěvekod rejca 27. 10. 2021 19:22

To je masakr, delší čekačka než měsíc na hrozných cenách DPI...

Tohle by se mělo řešit, případně uznávat odečty zpětně. Měl být režim DPI max 14 dní na převod. Tohle je prasárna.

Hlavně po 15.11. chtějí Innogy další (druhou zálohu)...
rejca
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vpe 27. 10. 2021 19:23

Rejca: podej ukonceni spolu s demontazi, plynomer zamkni doma :-))

Cinematic Ne, za soucasne situace se neodvazi je pouzit, protoze v tom maji chaos (nevedi, kdo odvolal a kdo ne :-) Musis zmocneni znovu potvrdit kliknutim v emailu. Oni je rozeslali vsem i tem co uz odvolali myslim nebo misto bylo skonceno, nebo se pletu?
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod dr._lukas 27. 10. 2021 19:28

cinematic píše:A řešíte někdo ty plné moci, posílali jste někam odvolání (Kolibřík/Občanům sro)?

Telefonicky jsem 18/10 ukončil na infolince Občanům účast v projektu Skautské energie a včera jim poslal mejl z okamžitou výpovědi plné moci.
Ale co jsem pochopil z dnešního emailu od Slavíka, tak musíš podepsat stejně nové plné moci, raději na to neklikám, ale předpokládám, že přes ty žebráky z občanů už ani nejedou..I to zmiňoval ten sympatický pán na infolince, že už pojedou sami na sebe..Jen se ty ceny teda vůbec nepodařily..A info o krachu Centropolu mu taky nevyšlo, matně si pamatuji, že někdo zdejší od stejného člověka dostal info snad i o krachu MND a hle, asi jen plivali kolem sebe a teď s nimi spolupracují..
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod vpe 27. 10. 2021 19:31

Zbytecna prace…

ps: Ja nechapu proc Skauti neobjednali loď a nedovezli z Ameriky plyn za 400/ MWh plus doprava…? :-)))
Naposledy upravil vpe dne 27. 10. 2021 19:32, celkově upraveno 1
<~ Degiro
vpe
Poslední varování

Odeslat příspěvekod dr._lukas 27. 10. 2021 19:31

Hele co ty zálohy Innogy, posíláte zítra nebo na ně kašlete a pošlete až v pondělí, ať je záloha alespoň osvobozená od DPH?
dr._lukas
Inventář

Odeslat příspěvekod Osobnee 27. 10. 2021 19:41

Kamarádka dělá v prodeji cyklosportu a říkala, že za poslední dny mají totálně vyprodané duše. Čili ožebračení odběratelé Šmejdů masivně přecházjí na oběry bez plynoměru. :D
Osobnee
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MildaX 27. 10. 2021 19:59

Jakou fixní cenu jste v současné situaci na trhu od skautů vlastně čekali a přišla by vám v pořádku?
Co je špatného na spotové nabídce od Bidli?
MildaX
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Chercheur 27. 10. 2021 20:35

cinematic píše:A řešíte někdo ty plné moci, posílali jste někam odvolání (Kolibřík/Občanům sro)?

Odvolal jsem plnou moc Občanům, Kolibříka neřeším, protože a) ukončil dodávky, b) k výpovědi předchozích vztahů bude zmocněn nový dodavatel
Chercheur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ripper6 27. 10. 2021 20:53

cinematic píše:ripper6: prý by ty podklady do mailu museli připravit v jiném oddělení, kde jsou teď zahlceni a trvalo by to dýl, ale v papírové podobě to jde rovnou od ní

To je blbost, jelikoz kdyz posila tobe papiry tak to jde primo na email a mas to hned. Tam by jedinej smysl davalo, ze mi to prijde na email, ja to vytisknu, podepisu a poslu to v papirove forme postou a tam by to muselo dorazit na patricne oddeleni primo k rukam :)
Jenze nejsem naivni a je me jasne ze nejakej fyzickej dopis nekde skonci na hromade dalsich xy dopisu a nez se k tomu dostane nekdo a vubec se do toho podiva... :hm
Nejrychlejsi to mozna mas u toho zakaznickeho centra ve fronte 370min nebo kolik mi ukazal mobil u mista CEZ - Vysocanska :D Jenze na to nemam nervy to radsi to necham a nejak to dopadne :-l
ripper6
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka