Resp. nejdřív jsem měl chuť to nedoplácet vůbec, ale aby mě někde tahali po soudech .... Běžný občan na rozdíl od s.r.o. jen tak činnost ukončit nemůže, resp. leda tak skokem z mostu.
Moderátor: Moderátoři FinExpert.cz
octaviampi píše:Prislo vam od Cezu pri zahajeni dodavek i neco jineho nez obecny dopis? Oznameni o terminu, objevilo se neco v Cez online?
octaviampi píše:Prislo vam od Cezu pri zahajeni dodavek i neco jineho nez obecny dopis? Oznameni o terminu, objevilo se neco v Cez online?
rejca píše:Nepřišlo mi vůbec nic, až na e-mail rozpis záloh s dvoudenním zpoždění od zahájení dodávek. Jak u plynu, tak u elektřiny. Ale podepisoval jsem to na pobočce, po týdnu jsem volal na infolinku, kde mi řekli termín přepojení - ten pak byl dodržen.
dr._lukas píše:Největší zmetek je Slavík a jeho souhlas s podpisem 30 tisíc klientů u uměle smyšlené společnosti Kolibřík energie. Mám s sto chutí poslat předžalobní výzvu zejména Skautům.
bado píše:A to jako kde zjistíte ten termín "aktivace" ?
vpe píše:Každopádně nevím, jak chceš vymáhat neurčitou škodu a s tou vyšší mocí má pravdu.
Jedině snad nárokovat nedbalost, když ukončili takhle pozdě a až po pádu bohemia energy, měli informovat včas, aby si komunitní klienti včas mohli zafixovat jinde.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků